Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отразена болка, която не трябва да бъде игнориранаОтразена болка, която не трябва да бъде игнорирана
Болки в рамото и врата Хората, които изпитват болка в раменете и горната част на шията, трябва да посетят пулмолог, тъй като тази препоръчана болка показва проблем с белите дробове....
5 здравословни симптома, които мъжете никога не трябва да игнорират5 здравословни симптома, които мъжете никога не трябва да игнорират
Също така хроничната болка и различни заболявания (дори диабет) може да са друга причина за лошо настроение и раздразнително поведение....
Знаци за рак на панкреаса, които никога да не игнориратеЗнаци за рак на панкреаса, които никога да не игнорирате
Понякога е характерна и болка при ядене. Необяснимата загуба на тегло не е хубаво нещо. Каквато и да е причината за нея, потърсете лекарско внимание. Тя е и един от честите знаци за рак на панкреса....
Какво символизират сънищата и кои не бива да игнорирамеКакво символизират сънищата и кои не бива да игнорираме
Ваденето на зъб значи нещо, което трябва да излезе, а разваленият или болен зъб, който пада е символ на страха и безпокойството. Преди нова работа, заплетена ситуация....
7 болки в областта на таза, които не трябва никога да пренебрегвате7 болки в областта на таза, които не трябва никога да пренебрегвате
„Пациентите трябва да съобщават, когато става въпрос за болки в областта на таза“, добавя д-р Рос....
Ситуациите, които не бива да игнорирате при възпитанието на детето сиСитуациите, които не бива да игнорирате при възпитанието на детето си
От страх, че ще бъде наказано, то ще предпочете да скрие истината, но вие трябва да му покажете, че това е неприемливо....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
Да ви сладко....
Какви храни не трябва да смесваме?Какви храни не трябва да смесваме?
Храните от тези групи може да се смесват или не трябва да се смесват, в зависимост от начина по колко се храносмилат....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Трябва да се получи гладка смес за палачинки. Готовото тесто е по-рядко от обикновеното за палачинки....
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
4
В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиНискокалоричен бананов кекс за (не)трениращи
2
За този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре. След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес. Диетичният кекс се пече...
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Намалявайте степените, докато не получите желаната от вас дебелината. Хубаво разстелете корите и ги оставете да изсъхнат за около 12 часа. Начупете юфката и я сложете в голяма тава....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....