Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бруно Марс е изпълнител на годината
Това е, което обичам да правя" - заяви Бруно по повод наградата....
Бисквитени пастички Марс
В продълговата форма за кекс се нарежда един ред бисквити, отгоре крем, отново бисквити и така 4-5 реда, докато свършат продуктите, като се завършва с крема. Оставя се в хладилник да стегне....
Хумус би тахинаПасирайте отново.
Овкусете със сол и черен пипер и прехвърлете в чиния за сервиране. Поръсете с още зехтин и кайенски пипер....
1
Не изхвърляйте стария хляб! Направете го отново пресен
Ето как да направим хляба отново пресен много лесно. Никога не трябва да изхвърляме хляб - от него може да си приготвим галета, домашни кубети или пък да го претоплим във фурната....
Ризото Миланезе, както го правят италианците
Слагаме бульона да заври и в него разтваряме шафрана.
В тиган загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязания лук, докато стане прозрачен....
Баница, която не спадаВ киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето....
8
Рапърът Дий отново посегна към наркотиците
Рапърът Дий отново посегна към забранените вещества. След като излезе от Фермата, той се отдаде на тридневен запой с наркотици и мацки в ямболски хотел....
Как да замразим нахут
Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника.
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да го накарам да не ревнува
За съжаление, точна рецепта няма. Всеки човек носи своята индивидуалност и това, как избира да се чувства си е само негово решение. Но тъй като ревността е признак на неувереност и несигурност в една връзка, то вие можете...
Шофьорски кекс, който не съхнеТози кекс се нарича шофьорски, защото никога не съхне и е винаги мек. Издържа дълго време, затова шофьорите го предпочитат.
Приготвя се лесно и бързо....
1
Пържен ориз не по китайскиВ тенджера се слага зехтин да загрее.
Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата....
4
Палачинки, които не се късатОт посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
5
Да се научим да рискуваме
Разграничаването им, ще ви помогне да се чувствате по-спокойни, докато обмисляте дали да рискувате или не....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Дух вилнее из Би Би Си, за да си отмъсти?
Страховит призрак се подвизава в студиата на британската медия Би Би Си. От известно време духът броди сред телевизионерите и оставя видими знаци за присъствието си. Едно от последните му появявания е в началото на месец...
Не може да бъде! Заснеха летяща птица на Марс
Ровърът Curiosity направи нещо невероятно. Той засне летяща птица на Марс.
Откритието е дело на представители на уфологичната общност Disclose Screen. Докато преглеждали направените от известния марсоход от трето поколение...
Марс не ни иска! Колонизацията невъзможна
Амбициите на човечеството да колонизират и превърнат Марс в наш втори дом най-вероятно ще ударят на камък. Причината е, че Червената планета изобщо не е толкова гостоприемна, колкото ни се искаше.
На повърхността на...
Марс не винаги е бил червенСвикнали сме да наричаме Марс „Червената планета” заради кафеникаво чeрвеникавия цвят на повърхността й.
Учените смятаха, че пурпурният оттенък на почвата й, се е формирал за милиарди години. Оказва се, че червеният цвят...
2
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиЗа този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре.
След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес.
Диетичният кекс се пече...
2