Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Майонеза от водата на варен боб
Покривам съда с нещо, съхранявам в хладилник и се наслаждавам на вкусна домашна майонеза от боб.
Майонезата от водата на варен боб е готова....
Вкусен тиквеник по рецепта Теодора Титова
Готовия изпечен вкусен тиквеник по рецепта Теодора Титова още горещ поръсете с пудра захар....
Теодора се цели в Аспен
Фолк певицата Теодора отскоро е запален фен на ските и в скоро време смята да има достатъчно умения, че да се спуска по пистите в световноизвестния ски-курорт Аспен....
Бъркан домашен хляб по рецепта на Теодора Титова
Маята, солта, захарта и 1 с.л брашно поставяме в съд, като към тях добавяме 300 мл. топла вода. Разбъркваме добре и завиваме с кърпа, оставяме така маята да шупне добре....
Торта Черно кадифе по рецепта на Теодора ТитоваАз направих няколко розички от крема и поръсих тортата Черно кадифе по рецепта на Теодора Титова със смлени орехови ядки....
2
Теодора става актрисаВ учебното заведение Теодора научила основни похвати, които ще са й от полза в по-нататъшната й работа пред камера....
1
Топящи се Маслени Кроасанчета
Разбийте жълтъка с 10 мл вода и намажете добре кроасаните.
Сложете ги в печката за 10 минути, след което намалете температурата на 190 градуса и печете още 5 минути, докато не станат златисто-кафяви....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаНакиснете прясната сланина за 1-2 дни в солена вода. По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина....
3
Медена вода на гладен стомах
Чудесно е да знаете, че тази вода се абсорбира бързо и напълно от тялото....
Копривена вода за здрава коса
Важно е да изсушим косата на слънце след слагане на копривена вода за здрава коса....
Домашен хляб без месене по рецепта на Теодора Титова
Домашният хляб без месене по рецепта на Теодора Титова е готов....
Как се прави перлена захар
И тази която аз предлагам е: Към 50 г фина захар се добавя само 1 ч.л. вода. Разбърква се, става на пясък и се слага в голяма решетъчна лъжица....
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Бухти, които се обръщат самиС помощта на 2 лъжици, потопени във вода, се гребва от сместа и тя се изсипва като топка в сгорещена мазнина.
Мазнината в съда за пържене трябва да е поне два пръста, при което бухтите се обръщат сами....
4
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се правят домашни тортелини
Кипнете вода на котлона, посолете и пуснете вътре готовите тортелини. Варете ги 10-тина минути и поднесете с любим сос по избор....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....