Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-мързеливата лютеница на света
Зеленчуците се измиват и подготвят. На чушките се отстраняват дръжките и семето. Доматите се издълбават от към дръжките, но не е нужно да се белят. Лукът и чесънът се обелват.
Патладжаните е добре да се обелят....
Най-лесният кекс на светаТова се прави, за да не може меката кексова смес да прелее през краищата на формата, тя трябва да започне да се издига в средата, където е най-малкото съпротивление....
1
Шафранови кифлички на Света Лучия
В част от топлото мляко се разтваря маята, добавя се захарта, солта и всичко се разбърква. Оставя се за 5 минути.
Останалото мляко се смесва с шафрана, разтопеното масло и изварата....
Най-вкусните палачинки на света
Сервирайте най-вкусните палачинки на света със сладко, течен шоколад или пък със сирене....
Най-добрите бургери на света
Вече сме готови да се насладим на най-добрите бургери на света с домашно направен барбекю сос.
Домашният барбекю сос правим по следния начин. Загряваме олиото в малко тиганче....
Най-пухкавите японски кифлички в светаГовори се, че по-рано този хляб се е пекъл само с млякото на крави, пасящи на лавандулови поляни. Леки и пухкави кифли, които покориха света!...
1
Лимецова къпана питка за Света Варвара
Отгоре се намазва с вода, надупчва се с пръсти и питката се пече 40 мин. в предварително загрята фурна под капак на 180 градуса.
Лимецовата къпана питка за Света Варвара е готова....
Петко и Яна се глезят на моретоДвамата се глезят със СПА процедури и по цял ден се излежават на пясъка, след което обикалят престижни клубове. Петко е толкова завладян от хубавицата, че не спира да я изненадва, за да види усмивка на лицето й....
1
Предмети-вампириСветът ни е пронизан от много енергии, които не могат да бъдат видени. Много предмети имат собствена енергия, която влияе върху човека и върху пространството.
Предметите са от няколко типа....
11
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Вижте как посрещат Коледа богатите! СНИМКИ
Разгледайте снимките в нашата галерия и вижте как тези щастливци прекарват коледните и новогодишни празници. Докоснете се до този живот, макар и само на снимка и може да ви провърви....
Най-вкусните и пухкави кифлички на света
Разбъркваме всичките продукти заедно и месим меко тесто. Оставяме на страни за 1 час.
След като е готово, разделяме на 20 топки.
Оформяме по желание и пълним с пълнежа. Оформянето на тези кифлички може да видите стъпка...
Кои предмети се слагат на прощъпулник?
Когато дойде този ден, на маса се подреждат предмети. Детето трябва да е нахранено, защото за да стигне до нея, трябва да догони питка за прощъпулник, която е пусната да се търкаля....
Нова мода: Богаташи от САЩ се готвят за края на света
Милиардерите се готвят за края на света. Половината от най-богатите хора в света са си закупили бункер или поне парцел на необитаван остров....
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....