Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нелепи коледни елхи, които ще ви разсмеят и разплачат
Новогодишните и Коледните празници са най-вълшебното време от годината!...
Вдъхновение насънСлучвало ли ви се е насън да получавате прозрение, до които не сте успели да стигнете в будно състояние? Неслучайно народната мъдрост учи, че утрото е по-мъдро от вечерта. Много често проблеми от всякакъв характер и на всякакви...
3
Украсяването на коледни елхи е демоде! Вече ще кичим кактуси за празниците
Украсяването на елха е сред задължителните елементи при посрещането на Коледните и Новогодишните празници....
Необичайни именаВ Швеция живее момче, което се казва Оливър Гугъл – втората част от името му е вдъхновена от любимата търсачка на баща му....
13
Заредете се с енергия за пет минути
Малко хора знаят, че само за пет минути могат да се заредят с енергията, която не им достига.
Най-вероятно последното, което ви се иска да направите в студен зимен ден, е да се разходите навън....
Защо двойка от Германия украсява над 100 елхи за Коледа?
Коледа е сред любимите празници на малки и големи, а една от причините за това е традицията да се украсява елха....
Как да се заредите с енергия
Просто се заредете с хубави мисли и се старайте да не се ядосвате за всякакви неща.
Използвайте енергична музика, за да усетите прилив на сили. Потанцувайте, за да изгоните далече умората и апатията....
Тези необичайни плодове ще ви помогнат да спрете цигарите
От тези необичайни плодове също така може да си осигурите и голяма част от дневната препоръчителна доза от витамин D....
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Заредете се с енергия с едно лесно упражнение!
В края на зимата е нужно да се заредите с нова енергия и да поставите едно ново начало. Най-мощното зареждане е това да почувствате дишането си....
Мъже, зарежете соята!Мъжете незабавно трябва да редуцират приема на соя. Продуктът пряко влияе на репродуктивните способности.
Естествените съставки на соята, от която се правят редица вегетариански продукти като тофу увреждат семенната...
1
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....