Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Всеки трети страда от алергия
Всеки трети човек на планетата страда от алергия, показват проучвания на Световната здравна организация. За нея лечение няма....
Всеки трети - болен от хепатит
Повече от два милиарда жители на земята са заразени с вирусен хепатит, разкриха от Световната здравна организация. От заболяването всяка година умират около един милион души, като най-голяма част се пада на хепатит В....
Всеки трети кантар на пазара – менте
Всеки трети кантар на пазара е менте. Голяма част от измервателните уреди по пазарите в България не отговаря на изискванията. С тях производителите мамят клиентите....
Травми от горещи страсти тормозят всеки трети
Оказва се, че всеки трети остава с леки и дори сериозни травми след секс. Нещо повече, не само авантюристичните пози но и определени места могат да се окажат коварни при интимните приключения....
Всеки трети вегетарианец хапва месце, когато е пиянТова означава, че всеки трети вегетарианец е нарушавал безмесната диета тайно от семейството и приятелите си.
Тази тенденция обаче се появява, само когато вегетарианците са под влиянието на алкохола....
1
Всеки трети не знае, че страда от високо кръвно
Всеки трети пациент не знае, че е с високо кръвно, показват резултатите от акцията срещу хипертонията на \"Чайкафарма\"....
Царевични питки за всеки
Пресейте бялото и царевичното брашно. Смесете ги в купа заедно със солта, маята и захарта.
Направете кладенче и сипете топлата вода и зехтина. Разбъркайте с лъжица и замесете с ръце меко тесто.
Покрийте с фолио купата...
Руло за всеки празник
Разбиваме яйцата със захарта докато тя се разтвори напълно. Прибавяме щипка сол, есенцията и пресятото брашно. Бъркаме на ръка до еднородна смес.
Изливаме сместа в правоъгълна тавичка върху хартия за печене. Печем в предварително...
Мезета за всеки поводЗамесете каймата 500 г и оформете малки кюфтенца. Нареждат се в тавичка с малко мазнина и се пекат на предварително загрята фурна на 200 градуса.
Може да прибавите и 1 чаша червено вино или бира.
През това време изпържете...
1
Пица за всеки вкус
Целта е върху макси пицата да има мини пици с различни съставки и всеки, които похапва, да може сам да избира какво парче да вземе.
Когато тестото е готово, го вземаме и го разделяме на две парчета, но не равни....
Питка за всеки ден
Сипва се сухата мая във водата със захарта и се разбърква с една супена лъжица от брашното на кашичка. Оставя се да бухне. В тава сипвам брашното, оформя се кладенче в което изливаме шупналата мая. Добавя се айрянът, солта...
Меденки за всеки поводЯйцата със захарта се разбиват предварително. След като вече са разбити, се прибавят към останалите продукти.
Омесва се тесто, което трябва да не е лепкаво и меко, а със средна твърдост.
Разточва се и с помощта на формички...
13
Блини за всеки ден
В купа се разбиват яйцата със захарта с телена бъркалка. Добавя се сол, олио сода за хляб и наливаме прясното мляко.
Прибавя се лъжица по лъжица от брашното, като се разбърква на гъста кашичка. Разрежда се с вода до нужната...
Светините, пред които се прекланя всеки българин
Върхът се превръща в паметник на българския дух и храброст и е едно от местата, които всеки българин трябва да посети поне веднъж в живота си....
Всеки втори българин никога не е спортувал
Според анализ на изследването това означава, че всеки трети младеж до 25 години и всеки втори между 25 и 35 е с изключително незадоволителна физическа култура....
Канелени рулца за всеки повод
Канелените рулца за всеки повод са готови!
Източник: Ivanka Kukova - Българските ястия и рецепти...
Памук погача за всеки вкус
След това изпичаме до готовност и имаме разкошна памук погача за всеки вкус....
Гарнитура за всеки вид риба
Измийте, обелете и нарежете картофите на големи кубчета. Сложете ги в подсолена вода и ги сварете до готовност. Извадете и ги сложете в голяма купа.
Нарежете целината и лука на малки парчета. Сложете ги при картофите....
Парти хапки за всеки повод
Франзелите се нарязват на филийки/хапки с дебелина около 1 - 1. 5 сантиметра.
За да се спести време може хлебчетата да се нарежат предварително и да се оставят в найлонов плик в хладилник, а да се приготвят хапките непосредствено...
Красива питка за всеки повод
Да ви е сладко с тази красива питка за всеки повод.
Източник: Nasko Stefanov - Кулинарна мрежа...