Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да облечем, ако сме понапълнелиКакво да облечем, ако сме понапълнели
Зимният сезон почти задължително е придружен от няколко килца повече в нормалното ви тегло. Налага се да ги стопите през пролетните месеци, за да не ви свари лятото неподготвени. И за междинния период от + няколко килца...
Какво да облечем, ако имаме широк ханшКакво да облечем, ако имаме широк ханш
1
Не се колебайте да изпробвате полите с А-силует, защото те са идеални за вашия тип фигура, а дългите им варианти ще ви направят да изглеждате женствена и секси. 2....
Какво да облечем, ако имаме широки раменеКакво да облечем, ако имаме широки рамене
Независимо какво е тялото ви, винаги има начин да се облечете така, че предимствата ви да изпъкват. А всеки недостатък може умело да се прикрие чрез подходящите комбинации....
Какво да облечем, ако чакаме мъж на гостиКакво да облечем, ако чакаме мъж на гости
Ако вече сте решили, че моментът да се опознаете с новия ви приятел вече е настъпил, и го поканите на гости, идва големият въпрос – какво да облечете?...
Как да облечем диванаКак да облечем дивана
С помощта на уникален продукт от плат е възможно лесно да облечете дивана - да промените външния вид, цвета на дивана и да създадете неразделна органична композиция в интериора....
Туршия за 3 дниТуршия за 3 дни
Всички зеленчуци се слагат в голяма тава(за да се съберат и да има възможност да се разбъркват). Саламурата се приготвя, като всички съставки се заваряват на котлона и още както е вряла се заливат зеленчуците....
Питка за почивните дниПитка за почивните дни
Замесва се средно меко тесто и се оставя да удвои обема си покрито с фолио. Разделя се на три топки. Всяка се разточва на кръгла кора и се намазва с масло....
Бели Нощи - черни дниБели Нощи - черни дни
Слагаме ликьора в една чаша, после джонито. Поставяме на 2 клечки по две черешки и е готово....
Бели Нощи - черни дниБели Нощи - черни дни
Слагаме ликьора в една чаша, после джонито. Поставяме на 2 клечки по две черешки и е готово....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Да се облечем в слънцеДа се облечем в слънце
Тоалетите в жълти нюанси са много подходящи както за летния, така и за есенния сезон. Те зареждат с позитивизъм и бодрост и предизвикват усмивка, щом се погледнете в огледалото. Слънчевите нюанси са много – от златисто...
Течен Шоколад за Коледните ДниТечен Шоколад за Коледните Дни
Добавяте маршмелоу за вас и/или децата, поръсвате течния шоколад за коледните дни с настърган шоколад отгоре и сте готови! Да ви е сладко и хубави празници!...
Студено Фрапе за топли дниСтудено Фрапе за топли дни
3
По желание може да украсите със сметана. Студеното Фрапе за топли дни е готово....
Погача за бебе - 40 дниПогача за бебе - 40 дни
Оставя се на топло да втаса. Жълтъкът се разбива. Специалната погача се намазва с жълтъка. Поръсва се със сусам. Пече се до готовност в умерена фурна. Готовата погача за бебе - 40 дни се поднася с мед....
Бърз таратор за летните дниБърз таратор за летните дни
1
По желание може да се поръси с копър....
Топъл хляб за студени дниТопъл хляб за студени дни
Сложете съд с вода на дъното на фурната, махнете капака и допечете топлия хляб за студени дни за още 15 мин....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Шоколадова сладоледена торта за горещите дниШоколадова сладоледена торта за горещите дни
Прибирам сладоледената торта във фризера да стегне за няколко часа. Останалият настърган шоколад се използва за гарниране на тортата....
Сурови шоколадови барчета за онези дниСурови шоколадови барчета за онези дни
1
Когато десертът се охлади, извадете го от формата и оставете за 1-2 минути да се отпусне. Разрежете на малки квадрати с страна около 3 см....