Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Честито! Гуен Стефани каза ДаЧестито! Гуен Стефани каза Да
Певицата Гуен Стефани се омъжи. На тайна церемония преди няколко дни тя каза заветното Да на кънтри изпълнителя Блейк Шелтън. Тайната бе разкрита от семеен приятел, присъствал на щастливото събитие....
Ужас! Гуен Стефани пострада сериозноУжас! Гуен Стефани пострада сериозно
Гуен Стефани се извини на всички свои фенове с клипче в социалните мрежи....
Гуен Стефани чака близнаци от колега?Гуен Стефани чака близнаци от колега?
Певицата Гуен Стефани е бременна. Тя и Блейк Шелтън чакат две момичета. Медиите отвъд Океана гръмнаха с новината, че Гуен е в четвъртия месец....
Гуен Стефани мечтае за обратни децаГуен Стефани мечтае за обратни деца
Гуен Стефани има трима сина – на 2, 8 и 10 годинки. В последното си интервю тя каза нещо изключително интересно. Гуен бе категорична, че би се чувствала благословена, ако има син гей....
Гуен Стефани се разведе заради бавачкатаГуен Стефани се разведе заради бавачката
Гуен Стефани и 50-годишният Росдейл бяха щастливо женени цели 13 години. Раздялата е тежка за певицата, но тя е категорична, че няма да прости долната изневяра....
Гуен Стефани обича да бъде в леглото със съпруга сиГуен Стефани обича да бъде в леглото със съпруга си
Гуен Стефани разкрива, че времето прекарано в леглото със съпруга и Гавин Росдейл е любимото и „свободно” време....
Гуен Стефани се показа без грим! Разликата е огромна (СНИМКИ)Гуен Стефани се показа без грим! Разликата е огромна (СНИМКИ)
В галерията ни вие също можете да видите Гуен Стефани, отдадена на почивката си....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко. Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Омесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта. Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
За предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух! Интересно...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче. На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Пита СтефаниПита Стефани
Овкусяваме каймата, ако не е овкусена, и я разделяме на две равни части. Намазваме средно голяма тавичка с олиото и разстиламе едната половина от каймата като навдигаме краищата, така че да се получи малка стеничка....
Руло СтефаниРуло Стефани
7
Рулото Стефани се сервира топло с гарнитура от жарени зеленчуци....
Торта СтефаниТорта Стефани
Разбийте хубаво захарта с жълтъците. Добавете брашното, бадемите, какаото, ванилията, белтъчния сняг и галетата. Разпределете сместа в еднакви форми и изпечете блатовете. След като изстинат, всеки се разрязва на 2 части...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко. Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути. Охладеното тесто разделете на малки топки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода. 2. Половината цвекло, половината морков...
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера. Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва...