Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Анелия ще си оперира ушите
Фолк певицата Анелия е решила да си направи пластична операция, за да промени и прибере щръкналите си уши. Операцията ще струва на изпълнителката 2500 евро.
Анелия винаги се е притеснявала от формата и големината на ушите...
Супа Добра жена
Пасирайте супата след това, сложете я отново да се загрее на котлона. Непосредствено преди поднасяне добавете сметана в купичките и по малко ситно нарязани магданоз и чесън по желание....
Пилето, в което ще се влюбитеПоднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
Очистителна каша на д-р Оз
Тази каша само за 7 дни очиства тялото от токсини, а и се свалят килограми. Някои отслабват с 1-2 кг, други с 5 кг при всеки е различно. Приготвя се от вечерта.
Сухите сливи се заливат с гореща вода и оставяме да омекнат...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло....
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес....
8
Солена сьомга Направи си самЗа предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Плодове с крем карамел на д-р Йоткер
Разтворете пакетчетата крем карамел в част от студеното мляко - до еднородна и гладка смес.
Останалото мляко сипете в тенджера и го поставете на умерен огън да заври.
След като заври, прибавете разтворената смес за...
Еликсир при простудни заболявания на д-р Мермерски
Лимонът се измива добре и престоява 1 мин в гореща вода.
Нарязва се и се пасира заедно с кората.
Добавя се сметаната и медът. Разбива се до хомогенност.
Съхранява се в хладилник. Взима се по 1 с.л. на 3 часа....
Освалдо Риос отново посегна на женаЕдин от най-големите секссимволи на близкото минало Освалдо Риос отново показа агресивната си същност. След като привидно бе потискал черната страна на характера си, той се завърна още по-жесток от преди....
1
Как да си направим домашна юфка
Прегънете тестото, поръсете отново с брашно и сложете пак в машинката на по-бърза степен - повторете това няколко пъти, като преди последния път не прегъвайте....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
1
Украински борш по мой си начин
Когато сложим и супата пак заври, ще видим, че зелето се издува, като покривче. Намаляваме огъня и чакаме да потъне. Изключваме, добавяме магданоз и копър и махаме от огъня.
Важно е да не преварим зелето....
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Как да си направим домашно сирене
Отново сложете капака и оставете за още 1 час, за да се утаи суроватката от домашното сирене.
Прехвърлете подсиреното мляко в леко влажен тензух, който се завързва на бохча....
Д-р Енчев крои корекции по любимата сиИзвестният пластичен хирург д-р Ангел Енчев вече крои какви корекции ще направи по любимата си моделката Теди Велинова, след като роди първата им рожба....
1
Бишкотена торта с крем Брюле на д-р Йоткер
Започнете със сиропа, смесете захарта с маслото в съд с дебело дъно, поставете на котлона и оставете да се карамелизира.
Добавете внимателно горещата вода и бъркайте да се разтвори напълно. Оставете сиропа настрани, да...
Миглите растат ли отново?
Миглите са важен елемент от лицето, тъй като подчертават изразителността на погледа. Затова много от дамите използват различни продукти, с които да направят миглите си по-извити и обемни. Вследствие обаче на редица причини...