Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто.
Вече знаете как да си направите домашна юфка.
Добър апетит!...
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
И сами можем да си гледаме на кафеВсеки може да се научи сам да си гледа на кафе, за да си помогне в труден момент, твърдият руски ясновидци.
За да се образуват фигури по чашата, които да подсказват събития и факти, кафето трябва да е ситно смляно....
1
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да си гледаме на кафе
При гледане на кафе информацията се черпи от собственото биополе, което се нарича и аура....
Как правилно да гледаме на кафеВсеки иска да открехне завесата на бъдещето и да разбере какви са отговорите на въпросите, които го вълнуват. В тази ситуация помага гледането на кафе.
Перуанските индианци са гадаели по утайката от кафе, преди да тръгнат...
3
Урок по гледане на кафе
Урокът по гледане на кафе започва с най-важното – видът на кафето. То трябва да е турско, защото само така се получава гъста утайка....
Да изпечем сами сурово кафе вкъщи
Ако някога сте се чудили как се прави печено кафе на зърна у дома, тогава вие със сигурност трябва да прочетете тази статия. Тя ще ви научи как.
Ако мислите, че печенето на кафе на зърна е трудно, то ние вярваме, че в...
Как да разчитаме символите при гледане на кафе
Ето какво могат да означават някои от тези символи при гледане на кафе:
Символите, получени след изпиване на кафето, са многобройни. Те могат да приемат най-различни форми и да внушават различни значения.
Бебе....
Точният ритуал за гледане на кафеСамото гледане е най-трудната част, ако лесно разпознавате фигурите, то значи сте природен талант, ако ви е по-трудно ще ви е необходимо време за да свикнете....
1
Как сами да си газираме вода?
Най-удачният начин да се направи газирана вода, и то в домашни условия, е чрез бутилка съдържаща въглероден двуокис. Този метод замества познатия на мнозина метод за газиране с помощта на сифон и специални патрони, пълни...
Бухти, които се обръщат самиМазнината в съда за пържене трябва да е поне два пръста, при което бухтите се обръщат сами.
Котлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре....
4
Бухти, които се обръщат сами
С помощта на малка лъжица се гребва от тестото и се пуска в средно горещата мазнина. Ако мазнината е достатъчно, при пържене бухтичките се обръщат сами....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Италиански бисквити за кафе с вкус на кафеОтделете с остър нож 1 шушулка ванилия от средата и отстранете семките, като ги остържете с върха на ножа.
Загрейте фурната си на 160 °C!
Първо, сложете брашното и ванилията в купа за месене на тесто....
3
Да си направим сами буклиСтилът и изискаността се постигат по много начини. Всяка дама желае да изглежда добре по възможност по всяко време. А най- силното й оръжие е косата. Още през Средновековието носенето на перуки или естествени коси с букли...
2
Да си направим сами герданЛесно можете сами да си направите гердан, който да е изискан и да изглежда стилно. През това лято са много модерни аксесоарите и дрехите на точки.
Сами направете гердан, който да е на точки. За целта ще ви трябва не много...
1
Да си опушим сами сланина
Пушена и осолена сланина е едно от любимите мезенца през зимните месеци. Тя се реже на тънки парченца и може да се овкуси с чесън, червен пипер, сол, черен пипер, дафинов лист и карамфилчета. Сланината се опушва...
Да си направим сами вайсвурстВайсвурстът е традиционен за Бавария деликатес от месо, наподобяващ българската наденица, но с тази отлика, че има специфичен бял цвят.
Оригиналните вайсвурстове са с дължина не повече от 10 сантиметра, като...
1