Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Умствената телепатия - реална ли е тя?Умствената телепатия - реална ли е тя?
10
Какво е това умствена телепатия? Телепатия се дефинира като "комуникация чрез средства, различни от сетивата." Като добавим и "умствена", веднага се сещаме за умове, изпращащи и получаващи информация, без да използват сетивата...
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Компрес срещу висока температураКомпрес срещу висока температура
Срещу висока температура помагат компресите от картофи. Към два-три настъргани заедно с обелките картофи се добавя една супена лъжица оцет и получената смес се завива в марля....
Двойно висока и пухкава питаДвойно висока и пухкава пита
9
В голяма висока тава редя всичките триъгълници като цвете. От малкото топче тесто също разточвам кора, мажа с масло и навивам на руло, режа на тесни рулца около 1 см и редя в центъра на питката като друго цвете....
Емануела шашна с много високо IQЕмануела шашна с много високо IQ
В последното си интервю за предаването На кафе Емануела сподели, че има намерение да се изяви като телевизионна водеща, подобно на своите колежки Камелия и Кали....
Той ѝ дари бъбрек и ѝ предложи сърцето си! Тя обаче беше планирала другоТой ѝ дари бъбрек и ѝ предложи сърцето си! Тя обаче беше планирала друго
Тя обаче каза Не. Симон и Мари се запознават преди повече от 20 години. И двамата имат връзки, но с времето Симон осъзнава, че се е влюбил в най-добрата си приятелка. Тя обаче не споделя топлите му емоции....
Има ли реални ползи от констелациите?Има ли реални ползи от констелациите?
Но методът е ефективен, доказан и има реални резултати. Какво представляват констелациите? Констелациите, наричани също „семейни констелации“, всъщност са базирани на древна шаманска техника....
Висока сметанова торта с шоколадова глазураВисока сметанова торта с шоколадова глазура
От двата блата изкарваме четири дълги парчета, които навивайки едно след друго на диагонал образуват нашата висока торта. Намазваме със сладкарска сметана....
Чай от Сминдух срещу Висока ТемператураЧай от Сминдух срещу Висока Температура
1
Чаят от Сминдух срещу Висока Температура е много ефикасен....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Емануела подарява обувките сиЕмануела подарява обувките си
1
Поп-фолк певицата Емануела реши да покаже щедростта си, като обяви, че ще подари половината от обувките си....
Ще остане ли Емануела самотна майкаЩе остане ли Емануела самотна майка
Емануела може и да отглежда детето си сама, тъй като няма сериозен шанс да стане мисис Динева, пъпли гореща клюка из фолк средите....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал и с вилица се притискат краищата. Нареждат се в широка тава. Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Симптоми при високо кръвно и висок холестеролСимптоми при високо кръвно и висок холестерол
1
Въпреки, че няма някакви симптоми и по никакъв начин не пречи на зрението, това заболяване може да покаже наличието на висок холестерол и високи нива на триглицериди в кръвта....
Бременната Емануела си извикала папарациБременната Емануела си извикала папараци
Според слуховете Емануела много добре е знаела, че я снимат, но небрежно се разхождала от магазин в магазин в един от столичните молове....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...