Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Закон за привличанетоЗакон за привличането
Закон за гравитацията или т.н. закон за привличането гласи, че положителните или отрицателните мисли привличат съответно положителни и отрицателни събития в живота на хората....
Наистина пухкав тутманик с маслоНаистина пухкав тутманик с масло
3
Ако е твърде меко и лепкаво, се поръсва още малко брашно и месенето продължава до постигане на еластичност. Целта е тестото да остане възможно по-мекичко, за да получим наистина пухкав и топящ се в устата тутманик....
Законът в САЩ принуди Кеша да работи за насилника сиЗаконът в САЩ принуди Кеша да работи за насилника си
Работил е с Бритни Спиърс, Кейти Пери, Ники Минаж и Риана. Участва и в хита на Майли Сайръс Wrecking Ball....
Камелия Воче изкарва много с таен занаят! Вижте какво работи наистинаКамелия Воче изкарва много с таен занаят! Вижте какво работи наистина
Тя продължава да гастролира по големите сцени, а в останалото време работи като продава кламери и моливи в кол център. Тя работи в международната фирма от около година....
Масло от рапица - кога да го използвамеМасло от рапица - кога да го използваме
То може да се използва за приготвяне на ястия и сосове, маринати, както и за овкусяване на салати. Най-добре е да го използвате сурово....
Бял пипер и как да го използвамеБял пипер и как да го използваме
Вижте и: - Здравословни ползи и вреди от черния пипер; - Розов пипер - какво трябва да знаем;...
Риган - кога и защо да го използвамеРиган - кога и защо да го използваме
В медицината екстрактът от риган се използва при лечение на инфекции на репродуктивните пътища, при болезнена менструация, гъбични инфекции, стомашни разстройства и др....
Какво е кинако и как да го използвате?Какво е кинако и как да го използвате?
В печива Кинако може да се използва във всякакви тестени продукти като всяко друго брашно....
Ризото Миланезе, както го правят италианцитеРизото Миланезе, както го правят италианците
Започваме да добавяме горещия бульон на части, сипваме един черпак, бъркаме, докато се поеме от ориза в нашето апетитно ризото. След това идва още 1 черпак и това се повтаря, докато се свари оризът....
Ерусалимски артишок - как да го приготвим наистина вкусенЕрусалимски артишок - как да го приготвим наистина вкусен
Вижте още: - Здравословни ползи от гулия; - Какво да сготвим с гулия....
Хайлайтър: Какво е и как да го използвамеХайлайтър: Какво е и как да го използваме
Изборът зависи изцяло от това на каква база са останалите използвани козметични продукти. Следваща стъпка при избора на продукт са нюансите....
В лошо настроение сте? Ето как да го използватеВ лошо настроение сте? Ето как да го използвате
Когато изпитате нещо негативно, ясно може да разберете какво наистина искате от живота и може да използвате енергията си за работа. Естествено, всичко зависи от личния ни темперамент....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника. Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове: Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Лука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Мистерията на привличанетоМистерията на привличането
10
Да живеете във връзка преди да сте открили кой всъщност сте и от какво наистина имате нужда е просто загуба на време....
Аквафаба - какво е това и как да го използваме?Аквафаба - какво е това и как да го използваме?
Възможностите, които предоставя аквафаба, са наистина неограничени - може да се използва като заместител на сирене, масло, сметана, за приготвяне на майонеза и какво ли още не....
Какво всъщност е Пеперони и как да го използвамеКакво всъщност е Пеперони и как да го използваме
Вижте още: Магията Пеперони - история на чудния колбас....
Олио от гроздови семки - за какво да го използвамеОлио от гроздови семки - за какво да го използваме
Вижте също: - Полезни свойства на гроздето; - За какво се ползва брашното от гроздови семки....
Брашно от Кафе: Какво представлява и как да го използвате?Брашно от Кафе: Какво представлява и как да го използвате?
Как може да се използва кафеeното брашно?...
Вижте докога може да използвате остатъците от коледната трапезаВижте докога може да използвате остатъците от коледната трапеза
Вижте докога може да използвате остатъците от коледната трапеза: pageШунка Ако ви остане шунка от коледната вечеря, покрийте я с бял плат, за да не изсъхва....
Как да си направите скраб за тяло, да го използвате и съхранявате?Как да си направите скраб за тяло, да го използвате и съхранявате?
Ако се използва дълбоко почистващ скраб няколко пъти в седмицата, ексфолиантът за лице трябва да се използва не повече от 2 пъти в месеца. Как да си направим скраб за тяло в домашни условия?...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....