Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ето как да запазите съвестта си чистаЕто как да запазите съвестта си чиста
Колкото и да се стараете, винаги ще правите грешки и дори без да искате това, може да нараните близките ви хора....
Винаги сполучливи палачинкиВинаги сполучливи палачинки
След 10 мин. може да започнете да приготвяте винаги сполучливите палачинки. Поднесете пухкавите палачинки със сирене, домашно сладко, шоколад или друго....
Винаги сполучлив тутманикВинаги сполучлив тутманик
Винаги сполучливият тутманик е готов....
Винаги сполучлив кексВинаги сполучлив кекс
След изпичане на винаги сполучлив кекс охладете върху решетка и ако желаете, поръсете винаги сполучлив кекс с пудра захар....
Винаги сполучливи палачинкиВинаги сполучливи палачинки
Винаги сполучливите палачинки са чудни!...
Винаги сполучливи целувкиВинаги сполучливи целувки
Сложете ги да се печат на 100 °C за около 3 часа. След това изключете фурната и ги оставете в нея за още няколко часа. Насладете се на тези винаги сполучливи целувки....
Шарен кекс винаги сполучливШарен кекс винаги сполучлив
2
Това е един шарен кекс винаги сполучлив!...
Лак за коса - ето какво не знаеш за негоЛак за коса - ето какво не знаеш за него
Винаги пръскайте от разстояние, като на всяка страна отделяте по 3 секунди. Когато фиксирате къдрици, пръскайте всяка поотделно. Срокът на годност на лака за коса на практика няма значение....
Свръхапетит – ето как да се справите с негоСвръхапетит – ето как да се справите с него
Силният апетит е изключително нездравословен. Той може да донесе много негативни последици след себе си, като напълняване и невъзможност да свалим излишното тегло. На всеки от нас се е случвало да не може да контролира...
Винаги пухкав и сочен кексВинаги пухкав и сочен кекс
19
Истински пухкав и сочен кекс, който винаги се получава!...
Винаги сполучлив кекс с какаоВинаги сполучлив кекс с какао
Чашата, която използвах, е с вместимост 250 мл. Включваме фурната на 160 градуса с вентилатор и слагаме решетката на най-ниското ниво, но не на дъното на фурната. Ако фурната ви няма вентилатор се включва на 250 градуса...
Винаги сполучлив кекс с фантаВинаги сполучлив кекс с фанта
3
Винаги сполучлив, много мек и вкусен кекс с фанта за следобедното ви кафенце....
Какво е сорго и какво да сготвим с негоКакво е сорго и какво да сготвим с него
Винаги можете да добавите повече вода по време на готвене, ако водата се абсорбира напълно преди соргото да стане меко. Покрийте сорго и го оставете да кисне в продължение на няколко часа или за през нощта....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Ако ви попадне този плод, непременно се запасете с него!Ако ви попадне този плод, непременно се запасете с него!
Абиу е плод, произхождащ от Австралия. Характерен е и за топлата и влажна низина на Южна Америка. Абиу обикновено се консумира в пресен вид. Разрязвайки го наполовина, откривате меката плът вътре. Кремообразната бяла вътрешност...
Магията на руските сбитни! Ето как да ги приготвитеМагията на руските сбитни! Ето как да ги приготвите
Сбитните са традиционни руски топли напитки, които за съжаление отдавна трудно могат да бъдат намерени. Някога, и то само допреди около стотина години, из улиците на всеки по-голям руски град са обикаляли продавачи на сбитни...
Какво да направите, за да предизвикате ревност в негоКакво да направите, за да предизвикате ревност в него
Извадете бившия като таен коз Ако след горните три опита все пак не успеете да предизвикате ревност в него, то тогава се обадете на бившото си гадже и го поканете на среща - бившото гадже винаги смущава настоящето....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Какво е Исот и какви са ползите от негоКакво е Исот и какви са ползите от него
Исот е името на вид пипер, отглеждан в град Шанлъурфа- Турция. Най-важният фактор при приготвянето на исот е слънчевата енергия. Горещите чушки се отстраняват от семената в плоски зони, изложени на слънце, и се оставят...