Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да поставя дамски тампон?Как да поставя дамски тампон?
В днешно време доста жени използват дамски тампони, а не дамски превръзки. Удобно е да ползваш тампон, особено в летните месеци, когато е топло и усещането на дамска превръзка причинява дискомфорт....
Опасно вкусен кекс за мъжеОпасно вкусен кекс за мъже
Когато се зачерви кексът, може да го извадите и обърнете в кръгла тава. Поръсете соще настърган кашкавал и върнете във фурната за няколко минути. Опасно вкусният кекс за мъже е готов....
Какво трябва да знаем за размерите на дамските тампони?Какво трябва да знаем за размерите на дамските тампони?
Подобно на дамските превръзки, които не са с един универсален размер, така и в магазините може да намерите богата гама от дамски тампони, изработени от различни материали и в различни размери....
Превръзки или тампони?Превръзки или тампони?
1
За 3 лева можете да си купите кутия с 10 тампона от добра марка и 10 дамски превръзки – също от добро качество....
Защо е опасно някои храни да се ядат горещи?Защо е опасно някои храни да се ядат горещи?
Понякога сме толкова гладни, че не изчакваме яденето да изстине и започваме лакомо да се храним с гореща храна. Да, топлата храна по принцип е полезна и приятна. Но се оказва, че що се отнася до полезността, това невинаги...
Защо е опасно да ядем снягЗащо е опасно да ядем сняг
В Световния ден на снега - 15 януари, нека видим отговора на така любопитния въпрос: Защо е опасно да ядем сняг Даже падналият преди секунди сняг не е подходящ за консумация, тъй като в състава му присъстват вредни вещества...
Дамски капризДамски каприз
9
Разбиваме добре и добавяме киселото мляко, след това брашното с бакпулвера и продължаваме да бием до хомогенна смес....
Дамски капризДамски каприз
Към тях се прибавят счуканите орехи и тази смес се изсипва върху сладкото от вишни. Сладкишът се слага отново във фурната при температура 100 градуса, за да се изсуши белтъкът....
Вижте защо трябва да ползвате кокосово маслоВижте защо трябва да ползвате кокосово масло
А защо трябва да ползвате кокосовото масло? Защото то съдържа лауринова киселина, която забавя растежа на вредни гъбички и бактерии върху косата....
Защо гладуването е опасно?Защо гладуването е опасно?
Защо гладуването е опасно? 1. Метаболизмът се забавя....
При небактериална хрема - тампони със сок от лукПри небактериална хрема - тампони със сок от лук
Поставете марлевите тампони повърхностно в двете ноздри (част от тях да е извън носа) за по няколко минути, като опитвайте да вдишвате аромата....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Икономичен дамски капризИкономичен дамски каприз
Разпределям върху сладкото и връщам във фурната да се запекат до порозовяване. Сладкото и компотът ми бяха от ягоди. /1 ч.ч. -200 мл/...
Сладкиш Дамски КапризСладкиш Дамски Каприз
4
Отгоре може да поръсим с шоколад. Като изстине режем на пастички. Да Ви е сладко!...
Неустоим Дамски капризНеустоим Дамски каприз
Жълтъците се разбиват хубаво със захарта. Добавя се разтопеното масло и се обърква. Содата се слага в млякото да шупне и се изсипва при жълтъците. Отново се разбърква. Накрая се добавя брашното....
Класически Дамски капризКласически Дамски каприз
Изсипваме, като можем да им направим някаква форма - розички, вълнички. Намаляваме фурната, защото белтъците по-скоро се сушат, за да не прегорят. След като покафенеят малко вадим вече готовия сладкиш Дамски Каприз....
Бишкоти Дамски пръстиБишкоти Дамски пръсти
Меките сардински бисквити за накисване са като дамски пръсти, защото имат класическата форма на пръчица със захар отгоре, но се отличават с това, че са меки и неправилни, както и по -големи или по-широки....
Бонбони Дамски КапризБонбони Дамски Каприз
4
Поставя се в корнет и се украсяват бонбоните дамски каприз. Да ви е сладко!...
Разкошен Дамски капризРазкошен Дамски каприз
След като постигна кремав цвят, намалих фурната на около 100 градуса и оставих разкошния Дамски каприз да изсъхне във фурната още 15-20 минути....
Мини Дамски капризМини Дамски каприз
11
Докато кексчетата се пекат си приготвяме сладкото (аз съм пасирала 1/2 бурканче, може да използвате мармалад) и белтъците....
Десерт Дамски капризДесерт Дамски каприз
2
Сладкишът Дамски Каприз се слага за още 5 мин. във фурната и е готов....
Сладкиш Дамски КапризСладкиш Дамски Каприз
4
Отгоре може да поръсим с шоколад. Като изстине режем на пастички. Да Ви е сладко!...
Кога се ползват комбинирани торовеКога се ползват комбинирани торове
Комбинираните торове са най-често срещани, те съдържат две или повече хранителни вещества и се подразделят на сложни - получават се чрез химическо взаимодействие на първоначалните компоненти, сложно смесени - произведени...