Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо бебето се буди често нощем?
Немалко родители се сблъскват с безсънието, заради неспокойствие и често събуждане от страна на техните бебета.
Неспокойното спане и честото будене могат да са индикатори за наличието на някакъв дискомфорт....
Как да се отървем от честото оригване?
Следвайки тези съвети, вие ще се предпазите от поглъщане на допълнителен въздух, чието отделяне после може да стане причина за оригване.
Много често оригване се наблюдава и след прием на определени храни....
Защо трябва да се усмихваме по-често
Най-често засяга нервното състояние на човека, проявявайки се като притеснение, раздразненост и дори параноя....
Защо бебето плаче често?
Това е друга причина, която често предизвиква плач при бебетата. Тя може да бъде проверена лесно, затова обикновено този плач на трае дълго.
- Болка. Този плач е лесно разпознаваем....
Защо пишкате толкова често?
Добрата новина е, че можете да тренирате мехура си, ако не сте от тях и ви се налага често да пишкате....
На какво се дължи постоянното оригване
Силното оригване най-често е проява на аерофагия – своеобразно функционално разстройство на стомаха....
Защо да хапваме месо често?
С годините се появяват все повече привърженици на вегетарианството и веганството. Хората започват да отричат животинското месо и да го изключват от менюто си. Всеки има право на избор с какво да се храни, но е важно да се...
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Как да се избавим от неприятното оригване
Неприятното оригване често е съпроводено с подуване на корема, болка в стомаха, гадене и усещане за парене в горната част на корема....
Честит празник на динята! Вижте защо трябва да я хапвате често
Те често се добавят към различни ястия и се използват за производство на растително масло....
Как се прави перлена захар
Много често и най-вече в европейските сладкиши се забелязва, че за поръска върху даден сладкиш, примерно козуначени сладкиши, се използват захарни перли. Направата им е лесна....
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Защо да ядем лаврак по-често?
Морската кухня е изключително полезна в здравословен аспект и това е известно на всеки. Рибата е популярно ястие на трапезата ни, а видовете са толкова много, че изборът може да задоволи всяко здравословно или кулинарно изискване...
Защо да хапваме по-често кашкавал?Кашкавалът е един от най-вкусните и ценни млечни продукти. Той съдържа до 32 % мазнини, 26 % белтъчини, 2.5-3.5 % органични соли. В състава му влизат и витамините А и В.
Освен това кашкавалът е много богат и на калций...
1