Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Качамак на микровълноваКачамак на микровълнова
Гответе за 5 минути на 800 вата, като междувременно разбъркате два-три пъти качамака с дървена шпатула. Бързо и вкусно!...
Качамак на фурнаКачамак на фурна
Фурната се загрява предварително на 200 градуса. Качамакът се обръща на плот и се реже на едри парчета. Реди се на пластове във форма за печене. Залива се с разтопеното масло и се поръсва с пармезана....
Качамак на скараКачамак на скара
4
Като изстине добре, се нарязва на филийки, дебели около 1 см, които, разрязани на две, се пекат от двете страни на затоплена плоча, докато се образува тънка препечена корица....
Качамак на скараКачамак на скара
4
Като изстине добре, се нарязва на филийки, дебели около 1 см, които, разрязани на две, се пекат от двете страни на затоплена плоча, докато се образува тънка препечена корица....
Качамак с чесън на тиганКачамак с чесън на тиган
Бъркаме качамака до извиране на водата. Заглаждаме го с намокрена във вода лъжица и го посипваме с натрошеното сирене. Качамакът с чесън на тиган е готов....
Качамак и месо на пластовеКачамак и месо на пластове
Пригответе качамака, като следвате упътването на опаковката. Измийте и избършете обезкостени бутчета и флейката, като използвате суха и чиста кърпа. Нарежете флейката на квадратни парчета със страна 5 см....
Качамак с яйца на таваКачамак с яйца на тава
Върху тях с дървена лъжица, потопена в масло, се слага качамакът и се разстила на пласт с дебелина не повече от 2 см. Полива се със запърженото масло и се поръсва с настърганито сирене (или посолена извара)....
Здравословни ползи от консумацията на хикамаЗдравословни ползи от консумацията на хикама
Нека видим какви здравословни ползи носи за организма консумацията на този екзотичен плод: 1....
Здравословни ползи от консумацията на медЗдравословни ползи от консумацията на мед
Здравословни ползи на меда Медът, заедно с останалите пчелни продукти, се смята за най-духовната и магическа храна на Земята....
Здравословни ползи от консумацията на ръжЗдравословни ползи от консумацията на ръж
Скорошно проучване откри още няколко ползи за здравето от консумацията на ръж, които са достатъчни, за да я превърнат в част от ежедневното ви меню....
Качамак с доматена плънка на фурнаКачамак с доматена плънка на фурна
Чесънът се запържва, добавят се доматите и се задържат на огъня около 20 мин. Качамакът се изрязва на дискове с диаметър около 5 см с помощта на чаша....
Качамак на фурна по белослатинскиКачамак на фурна по белослатински
На дъното на тава сложете 1/3 от разтопената мас и изсипете половината качамак. Върху него нанесете смес от разбитите яйца, натрошеното сирене и 1/3 от маста....
Качамак на фурна по селскиКачамак на фурна по селски
Когато водата заври, изсипвате по малко от пакета и бъркате с дървена лъжица, докато качамакът се сгъсти. Познавате, че е готово, когато качамакът не се разтича от лъжицата....
Качамак с пръжкиКачамак с пръжки
Качамакът с пръжки е готов....
Качамак с яйцаКачамак с яйца
Така получената смес изсипваме при топлия качамак и я разстиламе. Сервираме го топъл....
Качамак с кетчупКачамак с кетчуп
Сгорещете олиото, изпържете в него галетата, прибавете кетчупа, смесете с качамака, сипете го в купички и го поднесете....
Качамак с тикваКачамак с тиква
Тиквата се почиства извива и настъргва на едро ренде. На слаб огън се слагат брашното и тиквата в хладката вода със сол и се оставят, докато заври, като се правят дупки с дръжката на лъжицата....
Качамак с гъбиКачамак с гъби
Качамакът се изсипва във форма за печене, а върху него се разстилат гъбите, пармезанът и магданозът, като се поръсва с останалото масло....
Качамак с конфитюрКачамак с конфитюр
Изсипете качамака в тавичка, залейте го с разтопеното масло, намажете го с конфитюра, нарежете го и го поднесете....
Качамак в гювечеКачамак в гювече
Разпределяме качамака в гювечета, прибавяме натрошеното сирене и заливаме с маслото. Сервираме ястието топло с подходяща салата или друга гарнитура....
Качамак с кашкавалКачамак с кашкавал
Разстелете качамака на пласт с дебелина 2 см и оставете поне 8 часа в хладилник. На следващия ден нарежете качамака на ромбове, квадрати или други форми по желание....
Качамак с маслоКачамак с масло
9
Във вряща и подсолена вода /около 1/2 л/, добавете качамака на тъка струйка при непрекъснато бъркане. Когато сместа се сгъсти, добавете натрошеното сирене и отстранете съда от котлона....
Качамак с тикваКачамак с тиква
Когато тиквата стане готова, отдръпнете съда от огъня и изсипете на купчинки царевичното брашно, като оставите дупки между отделните купчинки. Върнете на котлона и кипнете....
Качамак с подправкиКачамак с подправки
1
Сварете царевичния грис с количество вода, указано на опаковката, която е подсолена на вкус. Щом грисът е готов, веднага го объркайте с маслото, натрошеното сирене, яйцето, брашното и подправките....
Качамак с извараКачамак с извара
Запържете скълцания лук и го добавете към качамака. Подмазнете тавичка и редете ред качамак, ред извара на общо 4 пласта. Пухнете във фурната леко да се запече....