Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Картофен пръстен с тиквички
Краставицата се нарязва на кръгчета, а те на половинки и се забождат върху картофения пръстен.
Поръсваме с нарязан ситно пресен копър и сервираме. Лесно, вкусно и ефектно!...
Пръстен от спанак и ориз
Фурната се загрява предварително до 180 градуса. Пръстеновидна форма за печене се маже с масло. Лукът и празът се запържват около 5-10 мин. Прибавят се спанакът и цикорията и се държат на котлона около 15 мин.
Разстила...
Постигнете своето с точно тези психологически трикове
Психологическите трикове ни помагат да постигнем своето. Усвоите ли ги и вие, ще имате всичко, което си поискате.
Хората по природа са предсказуеми, дори да твърдят обратното....
Еклерови пръстени
Смесете пудрата захар с лимоновия сок и водката, покрийте еклеровите пръстени и ги разрежете хоризонтално по на две половини....
Лучени пръстени
Обелете и нарежете лукът на тънки кръгчета.
В купа разбийте яйцето и добавете млякото, посолете и добавете брашно. Добавяйте брашно докато стане гладка смес, но не много течна.
Изсипете лукът вътре в купата със сместа...
Шафранови пръстени
Краищата им се защипват така, че да се получат пръстени. Мажат се с мляко, смесено с един жълтък, поръсват се с бадеми и се пекат 15 минути на 180 градуса....
Ванилови пръстени
Правят се топчета с големината на орех, а от тях се правят малки тънки саламчета, краищата на които се съединяват, така че да се получат пръстени....
Хлебче Пръстен
Наложените кори навийте на руло и после съединете двата му края във форма на пръстен....
Пръстчета
Корите се разстилат и се режат на 4. Краставичките, кренвиршите и кашкавалът се режат на ивици. В 1 кора или 2 (аз слагам в 2) се нареждат - краставичка, кренвирш и кашкавал.
Завива се и се потапя в разбитите яйца. Пържи...
Нова мода: Закован на пръста годежен пръстен!
Годежният пръстен вече не е нещото, за което всяко момиче мечтае. Докато някои отричат годежа по феминистки причини, други просто се плашат от новата мода – закован на пръста годежен пръстен....
На кафе забремени Зейнеб
Зейнеб може и да е бременна. Засега всичко е на база предположения.
Журналистът Антон Стефанов нарочи Зейнеб, че скоро ще дундурка бебе. Това стана в предаването На кафе, по Нова телевизия....
Ето как се вталява Зейнеб! Вижте вкусния режим на водещата
Друг любим продукт на Зейнеб е кокосовото мляко, с което тя заменя в рецептите класическото животинско мляко....
Яйца в лучени пръстени
Нарязваме лука на половина. Вземаме най-широката част.
В тиган сипваме олиото и върху него самите кръгчета, като запържваме първо от едната страна, а след това от другата до златисто.
Когато вече са готови, счукваме...
Праз в пръстен гювеч
Нарязвате праза на кръгчета и задушавате, докато поомекне.
Обелвате и настъргвате доматите и след това ги изсипвате в гювеча при праза, заедно с натрошеното сирене и лютата чушка.
Отгоре заливате с разбитите яйца...
Картофени пръстчета
Замесва се средно твърдо тесто, от което се правят пръстчета.
Пускат се в кипяща вода и се варят на умерен огън 3 – 4 минути. Галетата се запържва до златисто в маслото....
Пилешки пръстчета
Смесете брашното, червения пипер, лютия червен пипер и сусама.
Прибавете газираната вода и разбивайте с телена лъжица докато получите тесто за палачинки.
Потопете нарязанато на ивици пиле в сместа и пържете в нагорещено...
Ръка с пръсти на вещицаОтрязваме 1/4 от франзелата. Кренвиршите нарязваме на половинки.
На върха на всеки кренвирш с нож правим джобче, в което поставяме оформена люспа от лука.
Прикрепваме люспите с помощта на кетчуп като нокти към кренвиршите...
3
Бяла риба в пръстен гювеч
Нареждате лука и чесъна и разстиляте в пръстен гювеч заедно с подправките.
Отгоре нареждате рибата, поливате с мазнината и поръсвате със сухара. Печете ястието в умерено загрята фурна....
Пръстите на булкатаПресяваме брашното и в средата му правим кладенче, в него изсипваме последователно яйцата, прясното мляко, олиото, оцета и солта. Забъркваме умерено твърдо тесто.
От него откъсваме парчета с големина на орех, които разточваме...
1
Панирани хлебни пръстчета
Готовите панирани хлебни пръстчета слагаме в чиния застлана с кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината.
Страхотно мезе се получава, опитайте!...