Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкавите милинки на РениПухкавите милинки на Рени
Източник: Рени Дочева от Кулинарната мрежа Пухкавите милинки на Рени са много вкусни....
Овесените бисквитки на РениОвесените бисквитки на Рени
Смила се единия пакет от овесените ядки с блендер до получаване на брашно. Добавяте солта, содата и бакпулвера, обърква се хубаво. След това разбивате маслото със захарта и го добавяте към овесеното брашно. Добавяте...
Подло! Лудия репортер шантажира Алекс Богданска с домашно порноПодло! Лудия репортер шантажира Алекс Богданска с домашно порно
Според слуховете тя изпаднала в тежки душевни кризи именно заради домашното порно, което шантавият репортер снимал с нея....
Изнудват Емануела с мръсно порноИзнудват Емануела с мръсно порно
Фолкпевицата е изправена пред избор – или плаща, или става поредната певица с онлайн порно клипче. Публичен позор – с това заплашват непознатите рекетьори фолкпевицата Емануела....
Рени била омагьосанаРени била омагьосана
Фолкпевицата Рени разкри страшната истина. Оказва се, че през 2012-та година позабравената у нас чалгаджийка е била омагьосана. Човекът, направил магия на Рени, бил не кой да е, а собственият ѝ мъж. Тя няма друго обяснение...
Рени напуска ВИП БрадърРени напуска ВИП Брадър
Фолкпевицата Рени ще напусне Къщата на ВИП Брадър. За щастие на феновете ѝ тя скоро ще се завърне обратно. 40-годишната плевенчанка приложи успешна схема за завръщане към певческата си кариера. След като влезе във ВИП...
Ужас! Рени се освиниУжас! Рени се освини
Фолкпевицата Рени съвсем се запусна. Разводът се отразява пагубно на външния ѝ вид. След развода с Борис Пилософ кантарът под краката на Рени удари 120 кг. Певицата се завърна в България след години нещастен живот и...
Рени - щастлива в ИзраелРени - щастлива в Израел
Фолкпевицата Рени, която от доста време не е изкарвала хитове, реши да се премести окончателно в Израел заедно с по-младия си съпруг Борис и двете им деца. Рени, която навремето се запозна с красавеца Борис по време...
Домашно ЛимончелоДомашно Лимончело
1
Домашното Лимончело се съхранява на сухо и тъмно място за около една седмица, като всеки ден буркана трябва да се разклаща. След това Лимончелото се прецежда и се прехвърля в стъклени бутилки....
Домашно кьопоолуДомашно кьопоолу
4
Овкусете домашното кьопоолу с олио, оцет и сол. Объркайте отново и поднесете с украса от магданоз. Домашното кьопоолу е много вкусно....
Домашно корниДомашно корни
Разбъркваме всички семена, всички ядки и сушените плодове. Разтопяваме меда на водна баня, за да стане течен, и го добавяме към сместа. Разбъркваме хубаво, докато се получи лепкава смес. Изсипваме сместа в тавичка и притискаме...
Домашно кюнефеДомашно кюнефе
2
Сироп: От захарта, водата и лимоновия сок се сварява гъст сироп и се оставя са изстине. Кадаифът се разтегля, за да се отделят влакната. Маслото се разтапя в малък тиган. Слага се половината от кадаифа и се притиска добре...
Домашно къриДомашно къри
Бадемите се смилат на фин прах в кухненски чопър или се счукват. Смесват се с останалите посочени подправки и сместа се пресипва в затворен съд. Съхранява се на сухо и тъмно място. Така приготвеното къри се употребява...
Домашно пестоДомашно песто
Листата от босилек измийте добре и хубаво ги подсушете. Стрийте в хаванче чесъна. Постепенно добавяйте листата от босилек и хубаво ги стрийте. Кедровите ядки запечете на сух тиган за кратко - около 3 минути. Сипете...
Домашно МалиджаноДомашно Малиджано
1
Това домашно малиджано можем да сервираме в чиния, а може и да намажем на филийки или хрупкави хлебчета....
Домашно ДжелатоДомашно Джелато
Оставете в хладилника за един ден домашно джелато. Извадете и сервирайте домашно джелато....
Домашно сиренеДомашно сирене
14
Прясното овче мляко се прецежда и се загрява за около 10 минути до температура 70 градуса, като не трябва да завира. След това се охлажда до 33 - 34 градуса. Добавя се маята, предварително разредена с преварена и охладена...
Домашно шпецлиДомашно шпецли
В мерителна кана се чукват яйцата, за да се измери 1 литър. Разбиват се с миксер с приставка за тесто. Добавя се чаена лъжича сол. Постепенно се добавя брашното до получаване на тесто. Тестото не трябва да бъде прекалено...
Домашно УискиДомашно Уиски
Дървените въглища се счукват, докато станат на прах. В голям буркан се слагат дъбовата кора, стритите на прах въглища и сините сливи. Заливат се с половината от водката и се разбъркват добре. Внимателно се долива останалата...
Домашно гуакамолеДомашно гуакамоле
Обелваме авокадото и го нарязваме на ситно, добавяме накълцания домат, пресования чесън, наситнената глава лук и ситно накълцата люта чушка, разбъркваме добре. Подправяме на вкус със зехтин, сол и лимонов сок....
Домашно МаслоДомашно Масло
3
И понеже не обичам да изхвърлям - отцеденото мляко, в което има доста зрънца масло, използвам за направата на хубав домашен хляб. Струва си да го направите!...
Домашно парфеДомашно парфе
15
Сварява се 1 л прясно мляко с 1 ч.ч. захар. Отделно се разбиват 4 бр. жълтъци с 3 с.л. брашно и 2 с.л. вода. Прибавят се към врящото мляко и ври 5 минути. Предварително накисваме 3 с.л. желатин в 1/2 ч.ч. вода за около...
Домашно брауниДомашно брауни
1
Разтопете кравето масло в микровълнова и прибавете към него захарта, разбъркайте до разтопяване на захарта. Прибавете яйцата и ванилията. Брашното пресейте в сито. След това добавете постепенно и продължете да бъркате...
Домашно суфлеДомашно суфле
На водна баня разтопяваме шоколада заедно с маслото, като разбъркваме до хомогенна смес. След като е готово оставяме да поизстине. Разбиваме яйцата със 100-те грама захар до бяла пяна, прибавяме пресятото брашно постепенно...
Домашно ПишманиеДомашно Пишмание
4
Сега да минем към рецептата за домашно Пишмание....