Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Илиян: Засега няма да се женяИлиян: Засега няма да се женя
Илиян сподели, че го преследва чувството, че ако с Камелия узаконят връзката си ще се разделят....
Дали да се разведа?Дали да се разведа?
Дали да се разведа? Това е въпрос, на който друг човек не може да отговори вместо вас. Но ето какви са причините, поради които най-често хората се развеждат....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Загрейте олио в дълбок тиган /достатъчно количество, за да покрива парчетата кашкавал/. Извадете кашкавала от фризера, потопете всяко парче в разбито яйце, след което оваляйте в корнфлейкс....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Моркови, цвекло и целина са измити и почистени. Обелете зеленчуците и нарежете на дълги тънки ленти. Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
С помощта на вилица започнете да мачкате маслото в брашното, после продължете да мачкате с ръка. Прибавете маята и разбъркайте до лепкаво тесто. Завийте тестото във фолио и го поставете в хладилника за 45 минути....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
След като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня. Ето така се осолява сланина....
Илиян чака бебеИлиян чака бебе
Певецът признава, че няма никакви претенции за пола на бебето и по цял ден се чуди какво удоволствие да достави на бъдещата майка....
Илиян остана самИлиян остана сам
Ревността и вечното чакане на момента за любовни срещи на половинката на фолкпевеца Илиян - Белла е достигнала до кулминацията си и двамата са се разделили....
Ани Салич се разведеАни Салич се разведе
Ани Салич най-накрая събра смелост и сложи край на кошмарния си брак. Отскоро тя отново се подписва с моминската си фамилия – Валева. С фамилията Салич водещата ще остане само пред зрителите на Би Ти Ви. Проблемите...
Стиви Уондър се разведеСтиви Уондър се разведе
Стиви Унондър прекрати 13-годишния си брак със модната дизайнерка Кай Милард Морис. Звездата на соул музиката се развежда с втората си съпруга три години, след като той подаде молба за разтрогване на брака им. През 2012...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Налива се, бульонът да деглазира, и се изстъргва дъното на тигана, да се отлепят парченцата от пилешкото....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Трябва да се получи гладка смес за палачинки. Готовото тесто е по-рядко от обикновеното за палачинки....