Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кажи ми кой цвят преобладава в гардероба ти, за да ти кажа какъв си!
Обичат да са лидери и в любовта, и в службата./page
page8. Сиво
Изключително подредени, спокойни и уравновесени. Ненавиждат безпорядъка и лошите маниери./page
page9....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Кажи ми кога си роден, да ти кажа съдбата тиСтранна връзка между месеца на раждане и някои факти и събития от живота на хората откриха учени.
Установено било, че тези от нас, които са родени между май и август, са по-застрашени да се разболеят от рак, отколкото...
149
Кажи какво ядеш, за да ти кажа какъв си
В техния живот липсват любов и внимание. Сладкото потиска тези чувства. Може би точно поради това всяко второ момиче прибягва до него след любовна драма....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Покажи ми часовника си, за да ти кажа какъв си!
Часовникът е аксесоар, който в миналото се носеше основно с цел отчитане на времето. В съвременния свят и модерните уреди, които ни заобикалят, не е нужно да си слагаме часовник, за да сме наясно с часа.
Въпреки това...
Кажи ми какво миеш първо под душа, за да ти кажа какъв си
Вярвате или не, има пряка зависимост между това, което миете първо под душа, и същността ви. Вижте и се убедете сами:
Косата
Вие сте творческа и артистична личност. Обичате да мечтаете и често постигате повече от останалите...
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Кажи ми кой ден си роден и ще ти кажа какъв е късметът ти!
Те са родени за сцената и за любовта на околните! Още от малки се отличават с артистичната си натура и творческите си заложби....
Кажи ми религията си, да ти кажа с какво се хранишНе само финансовите възможности и личните вкусове, но и религията, която изповядваме, определя хранителните предпочитания на човек. Най-разпространените религии по света са будизъм, ислям и християнство.
Любопитни...
2
Кажи ми в кой сезон си роден, за да ти кажа каква личност си
Всеки човек има любим сезон. Той често съвпада с този, в който сме родени....
Засмей се, за да ти кажа какъв сиАко вашият любим по-често предпочита да сдържа смеха си, това означава, че той е уравновесен, спокоен и надежден. Може да разчитате, че винаги ще ви бъде верен, но понякога чувството на скука ще ви застига....
6
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Покажи ми своята кухня, да ти кажа каква жена сиКъщата, в която живеем, е отражение на нашата личност. Влизайки в нечий дом, на пръв поглед можете да определите какви са неговите обитатели.
Разбира се, заключенията могат да бъдат повърхностни, но понякога достатъчни...
4
Милинки Стой си в къщиИзчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1