Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изберете зимно палто
Как да изберете зимно палто
Изборът на подобна връхна дреха е изключително отговорна задача, защото тя има две основни предназначения: да Ви топли през зимата и да Ви прави красива....
Зимно мезе
Реже се месото /по възможност да е шарено/ на големи кубчета.
В една голяма кофа редуваме ред морска сол, ред месото, така, докато свърши, последният ред трябва да е сол....
Зимно пиле
Взимаме зелката, нарязваме я в купа и я смесваме с червения черния пипер и маста, но маста може да се разтопи и тогава да се добави.
Обърква се слага се и малко чубрица....
Зимно-пролетна салатаКартофите се измиват и се слагат в средна тенджера на котлона да заврят. Слад като омекнат, се махат от котлона и като поизтинат, се обелват и нарязват на кубчета, посоляваме....
1
Зимно зеленчуково рагу
Нарязваме картофите на кубчета и ги запържваме в част от маслото. Отделно задушаваме ситно нарязаните моркови, лук, ряпа и магданоз.
Прехвърляме зеленчуците в тенджера и наливаме доматения сок. Посоляваме и задушаваме...
Видове Nurofen и как да изберем най-подходящия за нас?
Нурофен е едно от най-широко употребяваните лекарства както сред възрастните, така и сред децата от 3 месеца до 12 години. То съдържа активното вещество ибупрофен, което се отнася към групата на нестероидните противовъзпалителни...
Как да изберем най-подходящия за нас ексфолиант?
Вариант е да изберете продукти с бромелаин – вещество, което се съдържа в естествения си вид в ананаса, и се отразява чудесно на кожата....
Как да изберем най-подходящия за нас матрак
Изберете матрак според предпочитанията си твърдост
Матраците се предлагат в различни нива на твърдост: меки, средни, твърди и всичко между тях....
Зимно-пролетна пълнозърнеста салата
Поширайте яйцето във вряща и подсолена вода за около 5 минути.
Обелете и нарежете краставицата. Объркайте с граха. Овкусете със сол, зехтин и оцет.
Поръсете със семената. Сложете яйцето най-отгоре и сервирайте. Добър...
Зимно македонско ястие на фурна
Измиваме и нарязваме месото на хапки. Подправяме ги със сол и черен пипер и ги оставяме настрани.
От готовото тесто правим 4 питки, които оформяме с големината на десертна чиния. Поставяме ги в предварително намаслена...
Зимно пиле с кисело зеле
Запържете 1 глава нарязан лук в малко олио. Прибавете нарязаните гъби и след като се задушат добавете ориза. Оквусете с черен и червен пипер и запържете. Прибавете 1/2 ч.ч. вода и задушете докато оризът омекне.
С приготвената...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Изберете си идеалното зимно палто според фигурата
Ето как да изберете зимно палто!
Пясъчен часовник – на дамите с тази фигура на практика няма дреха, която да не им отива, защото техните пропорции са хармонични....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да почистим яке от естествена кожа
Якетата от естествена кожа имат много предимства: изглеждат стилни, осигуряват отлична защита от вятър и студ и с подходящи грижи запазват външния си вид дълго време. Много хора се интересуват от това как могат да почистят...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....