Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш Черен диамантУкрасете сладкиша Черен диамант със смесените какао, настърган шоколад и мока кафе, а отгоре наръсете ядки. Сервирайте сладкиша най-малко след 2 часа....
3
Сладкиш Черен диамантУкрасете сладкиша Черен диамант със смесените какао, настърган шоколад и мока кафе, а отгоре наръсете ядки. Сервирайте сладкиша най-малко след 2 часа....
3
Кой пръст да кичим с пръстен
Ако искате да постигнете промени в материално отношение или да концентрирате силите си в кариера, носете пръстени на средния пръст....
Гладно прасе похапна с диамант от годежен пръстен
Лакомо прасе с афинитет към скъпоценностите закуси с диаманта от годежния пръстен на любопитна англичанка, предаде АФП....
Хлебче Пръстен
Наложените кори навийте на руло и после съединете двата му края във форма на пръстен....
Бриош-пръстен
Оставете сладкиша да изстине напълно върху решетка, преди да нарежете и поднесете.
Бриош-пръстенът е готов....
Аристократките избират фини бижута с диаманти
Големите обеци и пръстени, но с диаманти, както и масивните златни верижки се слагат, за да се подчертае доброто материално състояние на собственичката им. Това обаче е признак на лош вкус....
На кой пръст да носите пръстена си
Но като избират този пръст за пръстена си, те интуитивно се опитват да намалят агресията си.
Пръстенът на показалеца хиромантите препоръчват на хора, които са нерешителни и притеснителни....
Нова мода: Закован на пръста годежен пръстен!
Годежният пръстен вече не е нещото, за което всяко момиче мечтае. Докато някои отричат годежа по феминистки причини, други просто се плашат от новата мода – закован на пръста годежен пръстен....
Картофен пръстен с тиквички
Краставицата се нарязва на кръгчета, а те на половинки и се забождат върху картофения пръстен.
Поръсваме с нарязан ситно пресен копър и сервираме. Лесно, вкусно и ефектно!...
Праз в пръстен гювеч
Отгоре заливате с разбитите яйца и слагате ястието да се пече във фурната, докато се позачерви....
Как да избираме диня
• Узрялата и сладка диня издава хубав кънтящ звук и скърца при най-малкото докосване;
• Избирайте дини със среден размер....
Как да избираме кафето
Чаша сутрешно ароматно и горещо кафе – нещо, без което повечето от нас не могат да започнат деня си. Кафето е много популярна напитка, която често пъти е отричана от специалисти и набеждавана, че е вредна и води към пристрастяване...
Как да избираме икони
Независимо дали искате да купите икона за себе си или за подарък, трябва да се съобразите с това, какво покровителства съответният светец, изобразен върху иконата.
Християнският символ може да послужи като пожелание...
Как да избираме сутиени
Статистика сочи, че едва десет на сто от жените си купуват подходящите за тях сутиени. Много често дамите изтезават гърдите си, като си купуват сутиени с по-малки чашки, с неправилна гръдна обиколка, неправилна дължина...
Как да избираме еспадрили
Макар и със затворени пръсти и пети, естествените материали позволяват на крака да диша и да се поти, но без да се спарва и да излъчва неприятен аромат....
Как да избираме козметика?
Затова козметиката, която нежният пол използва, трябва да бъде избирана внимателно.
Има няколко стъпки, които трябва да следваме при избор на козметика. Ето как да избираме козметика!
1....
Как да познаем истинския диамантОт друга страна, само капка сярна киселина може да помогне да се отличи истинският диамант от цирконий. Върху циркония тя оставя мътна следа, докато диамантът не реагира с нея....
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Бяла риба в пръстен гювеч
Оставяте да престои 30 минути. Нареждате лука и чесъна и разстиляте в пръстен гювеч заедно с подправките.
Отгоре нареждате рибата, поливате с мазнината и поръсвате със сухара....