Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кренвирши в риза
Кренвиршите се цепват по дължина и в средата им се слага резен кашкавал, кетчуп и ситно нарязан магданоз.
Всяка кора се намазва с маргарин, в нея се поставя по 1 кренвирш и се увива на руло.
Рулата се нареждат в тавичка...
Как да изгладим сако?
Но за изглеждате добре, трябва добре да сте изгладили своята дреха, преди да я облечете. Ето как да изгладим сако!
Има материи, които не е необходимо да се гладят. Като например, вълненият плат....
Да изгладим кожата с натурални продукти
Когато авокадото е добре узряло, след разполовяване вътрешността му лесно се отстранява от обвивка.
Въпреки това по нея се запазват достатъчно ценни вещества....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Правилата на мъжката ризаРизите с дълъг ръкав са подходящи най-вече за делови срещи. Те са удобни, но на бизнес среща трябва да са допълнени задължително със сако или пуловер без ръкави.
Класическата бяла риза е подходяща за всички случаи, може...
1
1 риза - много комбинации
Това, което всяка жена трябва да има в гардероба си, е ризата. Съвсем обикновена - с копчета, без някакви щампи, с или без джобове. И ако тя ви се струва скучна или демоде, значи не влагате достатъчно въображение.
Тази...
Риза от деним - как да я съчетаем
Една от хитовите тенденции за пролетта тази година е ризата от деним. Макар че на пръв поглед изглежда единствено небрежна, с правилното съчетание може да я носите на много места.
Тази риза бе много популярна през 90-те...
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Правилната риза за всеки повод
Каква е разликата между празнично облекло и такова за коктейл? За всяко събитие има различен дрескод. Обикновено на подобни поводи се изисква да се сложи различен вид риза.
Ако са ви казали празнично облекло – това ще...
Как се носи мъжка риза?
Тогава жените са били обличани от слугините си, като именно затова копчетата са били разположени в ляво на дрехата, за да е по-лесно на помощницата....
Лесно Чеверме
Палим огън, като получената жар разпределяме при краката и главата, а под корема поставяме камъни, за да го предпазват от изгаряне.
Агнето печем, като непрекъснато въртим в продължение на 4-5 часа....