Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Най-добре е да измервате температурата с кухненски термометър, но ако нямате, измерете с кутрето си - потопете и ако ви е добре в топлото мляко, но без да ви пари, значи това е правилната температура....
Често срещани грешки при готвенето
В следващите редове ще се запознаете с най-често срещаните грешки, които допускаме в кухнята:
1. Не четем рецептата докрай
Очаква ви важно събитие или искате да изненадате любимите си хора с нова рецепта....
Често срещани фън-шуй грешкиЗатова често стават грешки.
Най-често срещаната грешка е да се поставят червени предмети за активацията на всички зони в дома....
1
Как да си направим домашно краве сиренеСухо осоляване - сиренето от всички страни се маже добре със сол. Оставя се да се изцежда, като мазането със сол се повтаря. След като се е изцедило добре, се поставя в хладилник, пак на решетка....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Ето защо не трябва да си миете зъбите
Срещайки по пътя си венеца, тя започва да го дразни с киселините си, да го боде със зъбния си камък, докато той стане виненочервен от обида и възмутено кървящ отстъпи територията си....
Кой е най-добрият начин да миете зъбите си?
„Има много неща, които бихме могли да направим по-добре. След 100 години мислене за миенето на зъби професията не е успяла да постигне консенсус, зад който да стоят наистина силни доказателства....
7 често срещани грешки, които правим в кухнята
Ето някои от най-често срещаните грешки, които допускаме в кухнята, грешки, които трябва да се избягват, ако искаме да приготвим нещо наистина вкусно!...
Коледни грешки, които по-добре да си спестите
Често пъти обаче нещата излизат извън контрол и вършим грешки, за които после съжаляваме.
Периодът около празниците е малко особен. Подхванати от коледния дух, като че ли просто спираме да разсъждаваме трезво....
Можем ли наистина да избелим зъбите си със сода бикарбонат?
Не бива да миете прекалено често или ежедневно зъбите си със сода, защото може да нарани емайла ви. Използвайте я най-много 2 пъти седмично за избелване на зъбите....
Често срещаните грешки в грима, които ви състаряват
Ако моливът е по-тъмен от червилото, това наистина ще привлече вниманието към устните ви, но ще изглеждате и по-стари, отколкото сте./page...
Какви грешки допускаме при миенето на зъбите си
Вижте кои са най-често срещаните грешки, които допускаме, когато се грижим за добрата хигиена на устата си....
Колко често всъщност е добре да си мием лицето?
Вече знаете по колко пъти на ден да миете лицето си....
Наистина пухкав тутманик с маслоЦелта е тестото да остане възможно по-мекичко, за да получим наистина пухкав и топящ се в устата тутманик....
3
Колко често трябва да се мият зъбите?
Това вероятно е причината индустрията за пасти за зъби да промотира миенето на зъби по три пъти на ден или по-точно след всяко хранене. Според рекламите колкото повече си миете зъбите, толкова по-добре....
Колко често трябва да се мият зъбите?
Когато миете зъбите си, в края вече ви е омръзнало и не полагате толкова усилия за последните части....
Чести родителски грешкиЗа да се справите е добре да се научите как да не допускате едни от най-честите родителски грешки, определени от психолозите....
3
Солено плато Добре дошли!
От всички елементи /топчици от сирене, капрезе хапчици и луканка/ се сглобява соленото плато Добре дошли
Очакваме Ви!...