Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
С какво да носим зимни ботуши
Ботуши с черно облекло
Изцяло черно облекло е подходящо за много поводи. Като се има предвид, че черното е елегантен цвят, няма как да не стои добре с ботуши. ...
Как да носим шорти стилно и елегантно?
Елегантна визия с елек или тренч
Елеците са стилна дреха, която носи значими естетически ползи към визията с късите панталони....
Стилни в дъжда: Как да носим дъждобран елегантно?
Ако е добре подбрана, дъждобран може да се носи с рокля, със стилен клин и високи кецове, с гумени и цветни ботуши, зимни ботуши а денимът е винаги добра компания за него....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Да изберем модерни ботуши тази зима!
Ботуши с квадратен връх
На теория изглежда не само нетипично, но и предполага некрасиво излъчване. На практиката тези модерни ботуши през 2020 са много елегантни....
Тригуни Да си оближеш пръститеВъв всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал и с вилица се притискат краищата. Нареждат се в широка тава.
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути....
1
Яхния Да си оближеш пръстите
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
По колко пъти да носим дрехите, преди да ги изперем?
Колко пъти сте се питали дали да продължите да носите дадена дреха, или да я пратите в пералнята? Малцина са наистина наясно с отговора на този въпрос....
Как да носим гривни?
Гривните и като цяло бижутата могат да украсят и най-обикновеното облекло и има не малко начини да ги носим....
Как да носим барета
Традиционно барета се носи на едната страна на главата, почти до челото. Тогава се приема като знак на елегантното излъчване на цялостната дамска визия.
При различна дължина на косата, баретата изглежда различно....
Защо да носим термобельо?
В търговската мрежа се продават и двустепенно термобельо, като само горната му част може да се носи като връхна защитна дреха през лятото....
Елегантни шоколадови тортички АмаретиПоставете върху тортичките по едно плодче физалис.
Така приготвени тортичките Амарети са с възхитително богат, но и деликатно елегантен вкус....
4
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка. Оставя се да се охлади до умерена температура и се добавят жълтъците - един по един....
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да изсушим домати във фурната
Нарежете доматите по дължина, махнете семките и ги сложете в тавичка върху хартия за печене. Овкусете ги със сол и захар.
Сложете ги във фурната на 90 °C да се сушат за около 4-5 часа, докато станат тънки....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Лесни и елегантни бисквитени топчета
За по-лесна и бърза декорация на топчетата им сложете по една клечка преди да ги сложите в хладилника/фризера, за да може след това по-лесно и по-бързо да ги потопите в шоколада и да ги oвъргаляте в пръчиците и кокосовите...