Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мързелив тутманик за заети хора
Разбийте с телена бъркалка яйцата.
Добавете към тях пресятото брашно, олиото и киселото мляко, в което сте угасили содата.
Разбъркайте содата, добавете натрошеното сирене и разбъркайте пак.
Получената гъста каша...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да общуваме здравословно с децата
Специалистите съветват вместо с упреци, да общувате с децата с фрази, които пак ги възпитават.
1. Избягвайте да нервничите – експертите казват, че трябва да избягвате нервно да подканяте детето си да свърши нещо....
Как да общуваме на работното място
Как да общуваме на работното място
Определете стила на общуване с конкретни хора
Различните ситуации изискват различен подход....
Лек за хора, страдащи от запекСместа трябва да престои поне 12 часа в хладилник, за да набъбне чията.
В продължение на 1 седмица, сутрин на гладно се приема по 150 мл от йогурта. Ефективен лек срещу запек....
1
Боб по манастирски за бързащи хора
Избирате дали да ги обработите термично преди това.
Добър апетит!...
Диетична баница за хора с ХашимотоСмесвате захарта и тиквата, можете и малко канела да добавите в сместа ако е по ваш вкус....
4
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да общуваме правилно с нашите деца
Научаването на разликата е важна стъпка за детето, което се учи да общува....
Кокосово-бананов сладкиш за хора с Хашимото
Фурмите се обелват и махат костилките.
Всичко се слага в блендера в последователността от списъка и след пълно смесване на продуктите се изсипват в намазнена тавичка.
Сладкишът се пече на 220 градуса до порозовяване...
Диетична тиквена паста за хора с ХашимотоТиквата се почиства, нарязва се на дребно и се сварява до омекване, пюрира се и се смесва с маслото и млякото.
Тиквеното пюре се смесва с предварително разбитите жълтъци и с фурмите, смлените тиквени семки, оризовия грис...
4
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Общуване с духовеАко сте с лабилна нервна система, не се опитвайте да общувате с духове с помощта на спиритичен сеанс или по друг начин....
10
Пилешко руло със спанак за хора с Хашимото
В зависимост от предпочитанията може да използват и филе, и месо от бутчета, може и смес /става най-добре/....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3