Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Холандски обувкиПрехвърлете единия край после и другия край, така че плънката да остане непокрита и притиснете краищата добре.
Оставете да втасат около 30 мин. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса....
1
Така ще омекотите твърдите обувки
Това ще разтегне обувките и ще ги направи по-удобни за носене.
Можете да омекотите твърдите кожени обувки с помощта на вазелин и спирт....
Джими Чу представи 6 нови модела обувки
При по-ниските модели обувки дизайнерът бяга от традиционните цветове, като не се притеснява да използва леопардови и зеброви принтове за обувките си....
Как да омекотим петите?
Целта на тези вани е да омекотят мъртвата кожа, за да може на следващия етап да бъде лесно отстранена....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да купувате обувкиАко ви се налага много да вървите пеша, най-добре е да изберете ниски обувки.
Съобразете обувките и с фигурата си. На пълните жени не се препоръчват обувки с много тънък ток....
2
Как да отпусна обувки
Напълните плик с лед, който да поставите с обувките, а след това да сложите и самите обувки за няколко часа във фризера....
Как да перем обувки?
Пране на обувки на ръка
Прането на обувки на ръка като цяло е много по-щадящо за обувките, отколкото ако ги пуснете в пералнята....
Как да разширим тесни обувки?
Въпросът как да разширите обувки е уместен, ако сте закупили чифт, който е стегнат или обувките стават твърди и неудобни след съхранение....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да почистваме велурените обувки
Оставете обувките да изсъхнат сами.
Ако обувките ви изглеждат прекалено захабени, изчистете ги с четка за зъби....
Как да почистим велурени обувки
Този метод върши чудеса с обувките от светъл велур, но го прилагайте по-предпазливо, ако разполагате с велурени обувки от по-тъмна материя....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....