Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да приемем себе си?
Когато разберем себе си по-добре, лесното е да приемем своите силни страни и да се справим със слабите си страни....
Приеми едномесечно предизвикателство и преобрази тялото си
Приеми нашето 30-дневно предизвикателство и преобрази тялото си само за месец.
Нашето предизвикателство цели да се избави от всички най-вредни храни в твоето ежедневие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Пилешка супа Еликсир за тялото
Важното е пилето да е хубаво.
В тенджера слагам месото да се вари на парчета, по-късно го обезкостявам. През това време си нарязвам на ситно лука и чушката, моркова и доматите....
Как да алкализираме тялото сиПо тази причина средата в човешкото тялото трябва да е леко алкална....
1
Как да преобразим тялото си?
Удоволствието по време на карането на колело, заедно със способността му да стегне тялото е много лесен начин да променим и оформим тялото си....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
При отоци по тялото - синя метличина
Покрийте с капак и оставете да кисне 1 час, прецедете.
Пийте по 1/2 чаша, 3 пъти на ден, половин час преди хранене....
Тонизираща напитка за пречистване на тялото
Изчистваме семките, ако са попаднали в сока, и прибавяме към водата, към тях прибавяме листа джоджен, като при липса на пресни може да използвате и от фризер за вашата тонизираща напитка за пречистване на тялото....
Детоксикация: Как да очистим тялото си?
В допълнение, алкохолът дехидратира тялото, като го лишава от хранителни вещества....
Милинки Стой си в къщиИзчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
1
Пелмени по мой си начинВ средата на всяко сложете от каймата, прегъвайте и притиснете краищата, за да не излиза плънката. Двата края съберете в един....
1