Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как правилно да гримираме скулите
Скулите са така да се каже особена зона – ако успеете да се гримирате правилно, можете да изглеждате ослепително дори и без други гримове по лицето си....
Как да се гримираме като Клеопатра?
Когато чуем името Клеопатра в съзнанието ни веднага изниква образът на красивата владелка, управлявала Египет 21 години. Легендарната жена е и полседният фараон на древната държава.
Неизменна част от нейния външен...
Как да се гримираме като Дженифър Анистън
Десетилетие след финала на сериала Приятели Дженифър Анистън си остава една от иконите за красота. Външният ѝ вид се превърна в класика, защото години наред актрисата се придържа към един стил.
Дженифър е известна...
Как да се гримираме, ако носим лещи?
Основното правило, което трябва да спазвате, е да нанасяте молив за очи само по външната страна на окото. За препоръчване е моливът да е мек и водоустойчив....
Как да се гримираме, за да изглеждаме по-млади?
Молив за очи само на долния клепач
Правилата на правилното гримиране повеляват, когато се поставя молив, клепачът да се оцветява от външната и вътрешната страна....
Да се храним правилно
Тайната на французойките се крие в това, че те се глезят с вкусни и понякога мазни деликатеси, но спазват основно правило – порциите да са малки....
Как да се гримираме като чудовище за Хелоуин
Вампир
Преобразяването в кожата на вампир е винаги актуално и няма да сбъркате, ако изберете да се гримирате като безсмъртното чудовище....
Как да се гримираме през горещите летни дни?
Дамите, които искат да изглеждат перфектно дори и през разтапящите горещи дни, е необходимо да следват няколко основни правила....
Правилна полезна закуска без глутен
Без глутен, засищаща и заредена с всичко необходимо за разкошен старт на деня!
Орехите, бадемите и тиквеното семе накисваме във вода от предходната вечер. На сутринта ги изплакваме.
Заливаме с топла водичка желаното...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЩом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари.
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
2
Как да се гримираме при тъмни кръгове под очите?
Друга опция е да гримирате горните клепачи с наситен грим в комбинация с много обемни мигли, така че умората под очите да остане незабележима....
Важни правила, за да протече бременността правилно
Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Надлежното проследяване на бременността e...
Да се научим да дишаме правилно
Долан смята, че единствено чрез правилното дишане можем да подобрим всички процеси в нашето тяло.
Според Пранаяма (правилното дишане) има три вида на дишане....
Как да се храним правилно
Правилното хранене е предпоставка за един по-добър живот. Едва ли повечето от нас осъзнават, че могат да се борят с рак, диабет, сърдечни заболявания и инсулт, само с лъжица и вилица....
Как да се къпем правилноОт деца ни учат, че трябва да се къпем всеки ден с топла вода, сапун и гъба, за да се избавим от вредните организми и неприятната миризма, която може да се появи при физически усилия.
Има народи, които вярват, че ако човек...
1
Как да гримираме лицето си сами
За този отличен помощник за гримиране е важно да бъде избран правилно по отношение на нюанс, текстура за типа кожа, да бъде добре фиксиран....
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Гримираме се една година от живота си
Според 93% от дамите, няма значение дали ще загубят една година от живата си в гримиране или повече, те няма да се откажат от разкрасяването....
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....