Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим перфектна зелена салата
Перфектната зелена салата ще се получи с добавка на:
- Микс бейби листа спанак или рукола ще са супер допълнение към рецептата....
Как да направим перфектната веган тортия
Тортия, позната в България и като тортиля, е вид испански омлет, който се приготвя от яйца и картофи. Понякога към основните съставки се добавят нарязани наденички, люти чушки, лук.
Съществуват много рецепти...
Как да направим перфектното фрапе
Разбира се, ние никога не се отказваме и днес ще дадем няколко страхотни идеи как да направите перфектното фрапе. А какъв по-подходящ момент от този, защото на датата 7 октомври в САЩ отбелязват деня на фрапето....
Как да направим перфектните тортелини
Тортелините са това за италианците, което са пелмените за руснаците. Този вид паста е с плънка и може лесно да бъде приготвен в домашни условия. Така със сигурност ще знаете съставките на тортелините, ще можете да...
Как да направим перфектните кроасани?
Разнообразете кроасаните си, като им добавите различни аромати и плънки.
Шоколад - сложете шоколад в основата на всеки триъгълник от тесто и оформете кроасаните.
Бадеми - сложете в основата на триъгълника от тесто...
Перфектното картофено пюре - как да го направим?
В заключение, приготвянето на перфектното картофено пюре е лесен и бърз процес. Използвайки правилните съставки и техники, всеки може да направи ястие, което е кремообразно, гладко и пълно с вкус....
Да си направим хумус
Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по-малко от десет минути. Често хумусът се сервира като разядка, като гарнитура...
Да си направим кичуриКичури могат лесно да се направят в домашни условия. Преди години бяха на мода тънките разноцветни кичури, което правеше създаването им в домашни условия трудна задача, но днес са на мода едрите кичури в различен цвят....
3
Перфектната закускаОставяте в тостера за 2/3 минути, за да се разтопи кашкавалът.
2. Нарязвате краставицата и ябълката.
3. Слагате всичко в чиния и добавяте 1 шепа микс от ядки и стафиди....
2
Перфектната вечеряВсяка от пилешките гърди леко се начуква и се запържва за около 3-4 мин. заедно с олиото. В не много голям съд се завира вода и се потапя морковът за около 2 минути, изважда се и заедно с краставичките се режат на лентички...
2
Ето как да направим перфектните пържоли във фурна
Пържолата е страхотно ястие, ако се подготви по правилния начин. Пържолите приготвени във фурната на специална "скара“ са чудесни, ако искате да получите идеалното парче месо, особено когато не разполагате с достъп до ...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...