Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да замразим нахут
Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника.
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да изсушим домати във фурната
Загрейте малко зехтин и го разсипете в тези стъклени бурканчета.
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната?...
Как да си направим скраб против целулит
Ако желаете, можете да направите домашен скраб, който няма да е по-лош от марковия.
Домашен скраб против целулит със сол
Много популярно и ефективно средство срещу портокаловата кожа е соленият скраб....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Как да си направим лосион за тяло?
След което можете да съхранявате лосиона на стайна температура от три месеца до година.
Съвет: Винаги проверявайте дали маслата, които ще използвате, са подходящи за нанасяне върху кожата....
Как да си направим домашен скраб с продукти от кухнята?
Домашният скраб от мед, кисело мляко и кафе е много полезен за тялото и за хората с кожни проблеми. Нека да направим анализ на продуктите, които се използват за направата....
Как да си направим скраб за устни с кокосово масло
След процедурата, измийте скраба с чиста вода, като след това можете да нанесете подхранващ лек балсам.
Помнете, че скрабът за устни не може да се използва повече от 2-3 пъти на седмица....
Как да си направим домашен лосион за тяло?
Сложете готовия домашен лосион за тяло в подходящ стъклен буркан и съхранявайте на хладно....
Как да съхранявате гримовете си
Червилото трябва да се съхранява на хладно място, но ако то вече не ухае както в началото или пък промени цвета си, не се колебайте и го изхвърлете....
Бял пипер и как да го използваме
Той е сравнително нова за нашия регион подправка, по-използван е в азиатските страни. Има приложение и в традиционната китайска медицина....
Риган - кога и защо да го използваме
Риганът е 42 пъти повече по-мощен антиоксидант от ябълките - тук и сами можете да си направите извод за помощта му срещу изброените болести....