Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника. Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Загрейте малко зехтин и го разсипете в тези стъклени бурканчета. Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната?...
Как да си направим скраб против целулитКак да си направим скраб против целулит
Ако желаете, можете да направите домашен скраб, който няма да е по-лош от марковия. Домашен скраб против целулит със сол Много популярно и ефективно средство срещу портокаловата кожа е соленият скраб....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Как да си направим лосион за тяло?Как да си направим лосион за тяло?
След което можете да съхранявате лосиона на стайна температура от три месеца до година. Съвет: Винаги проверявайте дали маслата, които ще използвате, са подходящи за нанасяне върху кожата....
Как да си направим домашен скраб с продукти от кухнята?Как да си направим домашен скраб с продукти от кухнята?
Домашният скраб от мед, кисело мляко и кафе е много полезен за тялото и за хората с кожни проблеми. Нека да направим анализ на продуктите, които се използват за направата....
Как да си направим скраб за устни с кокосово маслоКак да си направим скраб за устни с кокосово масло
След процедурата, измийте скраба с чиста вода, като след това можете да нанесете подхранващ лек балсам. Помнете, че скрабът за устни не може да се използва повече от 2-3 пъти на седмица....
Как да си направим домашен лосион за тяло?Как да си направим домашен лосион за тяло?
Сложете готовия домашен лосион за тяло в подходящ стъклен буркан и съхранявайте на хладно....
Как да съхранявате гримовете сиКак да съхранявате гримовете си
Червилото трябва да се съхранява на хладно място, но ако то вече не ухае както в началото или пък промени цвета си, не се колебайте и го изхвърлете....
Бял пипер и как да го използвамеБял пипер и как да го използваме
Той е сравнително нова за нашия регион подправка, по-използван е в азиатските страни. Има приложение и в традиционната китайска медицина....
Риган - кога и защо да го използвамеРиган - кога и защо да го използваме
Риганът е 42 пъти повече по-мощен антиоксидант от ябълките - тук и сами можете да си направите извод за помощта му срещу изброените болести....