Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Да спрем оплешивяванетоДа спрем оплешивяването
Използването на природни продукти, за предотвратите загубата на коса е по-евтино, а понякога и по-ефективно, отколкото скъпата козметика против косопад, особено след като той вече се е превърнал в проблем за вас. Опитайте...
Как да спрем да преяждамеКак да спрем да преяждаме
Преяждането е често срещана борба за много хора, често водена от различни фактори, от стрес до скука до емоционални причини. Добрата новина е, че с внимателно осъзнаване и няколко практически стратегии можете да поемете...
Как да спрем хълцането?Как да спрем хълцането?
Останете така за две минути и хълцането ще спре. Можете да спрете хълцането, като леко притиснете с ръка диафрагмата си (областта под гръдния кош) и след това бавно се наведете....
Как да спрем тиковете?Как да спрем тиковете?
Ето няколко съвета как да спрете тиковете: Потърсете медицинска помощ Ако вие или някой ваш познат изпитвате тикове, важно е да се консултирате със здравен специалист....
Как да спрем сополитеКак да спрем сополите
Вижте още: - Цветът на сополите и тяхното значение; - Спрете хремата за един ден....
Как да спрем синузита?Как да спрем синузита?
Според статистиката над 55 милиона човека по света страдат от синузит поне веднъж в годината. Вероятността от развитие на тази инфекция се засилва при настинки, наличие на полипи в назалната област, както и слаб имунитет...
Как да спрем кърматаКак да спрем кърмата
Това също ще помогне на тялото ви да се адаптира към производството на по-малко мляко и така ще спрете кърмата по естествен начин. Помислете за облекчаване на болката....
Как да спрем косопада?Как да спрем косопада?
За да спрем косопада, хранителният режим е от ключово значение за предотвратяването на загубата....