Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Прекрасна орехова тортаПрекрасна орехова торта
1
Прекрасната орехова торта е готова....
Прекрасна орехова торта за празникПрекрасна орехова торта за празник
Получава се пухкав крем. И накрая си приготвяме сиропа, като смесваме водата със захарта и след като кипваме, оставяме да поври, после си прибавяме ромовата есенция....
Как се правят бонбони?Как се правят бонбони?
Шоколадовите бонбони са класическо сладко изкушение, което всеки обича....
Туршията, която се превърна в хит тази есенТуршията, която се превърна в хит тази есен
Не за най-традиционните туршии ще говорим сега, а за една нова, превърнала се в хит тази есен туршия. Розовата туршия отбеляза рекорд в сезона на туршиите....
Вижте коя лятна рокля се превърна в хит заради Меган МаркълВижте коя лятна рокля се превърна в хит заради Меган Маркъл
Изборът ѝ веднага предизвика сензация, а тренч роклята бе обявена за хит на това лято....
Тази сватбена рокля ще ви накара да ахнетеТази сватбена рокля ще ви накара да ахнете
Необикновената сватбена рокля носеше Джиджи Хадид. Роклята е тип балон, над коленете и е придружена от огромен воал, украсен с цветя и пеперуди....
Тази пеперудена рокля събра погледите на фестивала в КанТази пеперудена рокля събра погледите на фестивала в Кан
След като се превърна в истинска Пепеляшка на миналогодишния фестивал, суперзвездата на Боливуд повтори своя звезден стил с друга рокля от същия дизайнер....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Vogue: Черна дантела и свободни рокли тази есенVogue: Черна дантела и свободни рокли тази есен
Свободни рокли - роклите за есен 2015 трябва да се пускат свободно от талията към краката. Препоръчва се роклята да е в контрастни цветове, за да е по-ефектна при движение; 3....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
И тази която аз предлагам е: Към 50 г фина захар се добавя само 1 ч.л. вода. Разбърква се, става на пясък и се слага в голяма решетъчна лъжица....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как да преправим рокля?Как да преправим рокля?
Затова на всяка дама може да се случи да се събуди една прекрасна сутрин и да открие, че любимата ѝ рокля е отесняла....
Жените се превърнаха в доминиращия полЖените се превърнаха в доминиращия пол
Мъжете се смятат за доминиращия пол откакто свят светува. Днес обаче нещата са на път да се променят. Ново проучване е установило, че жените вече могат да бъдат определени като по-палавия пол. Те са по-активни сексуално...
Дъвчащите бонбони гарантират кариесДъвчащите бонбони гарантират кариес
И точно меките бонбонки с пълнеж са най-неправилният избор, убедени са специалистите....