Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
За какво да използваме банановите кори?За какво да използваме банановите кори?
Те не знаят каква грешка е това, но сега ще ги светнем по въпроса! Ето няколко причини, заради които да не изхвърляте банановите кори на боклука! 1....
За какво да използваме кокосовото масло?За какво да използваме кокосовото масло?
Маслото може да се използва в пилинг маски за лице. Смесено с кокосова захар е отлична маска за дълбоко почистване. Като балсам за устни с студените зимни дни маслото на кокоса е с незаменимо благотворно действие....
За какво да използваме зеления чайЗа какво да използваме зеления чай
Зеленият чай се използва от хиляди години. Той е вкусен, а и е доказано, че има редица ползи за здравето от употребата му....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
За какво да използваме листата от цвекло?За какво да използваме листата от цвекло?
За какво да се използват листата от цвеклото? Зелените листа от цвекло може да се използват в кулинарията обработени или пресни на салата. Друг начин за извличане на хранителни вещества от тях е като се изцеди сок....
В какви ястията да използваме Гарам масала?В какви ястията да използваме Гарам масала?
В какви ястията да използваме Гарам Масала?...
При какви печива да използваме амонячна содаПри какви печива да използваме амонячна сода
Ето и няколко примера в какви печива можете да използвате амонячна сода....
Какво да използваме за растеж на косата?Какво да използваме за растеж на косата?
Дългата, здрава и блестяща коса е символ на красота за жената през всички времена. Растежът на косата де определя от много фактори, като се започне от гените възрастта, хормоналния баланс и се стигне до начина на хранене...
Какво да използвам за мазна кожа?Какво да използвам за мазна кожа?
Какво можете да използвате при мазна кожа? Почистване на кожата със специални продукти Почистването на кожата е стъпка, която мнозина подценяват и прескачат....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Какво трябва да знаем за гроздовата захарКакво трябва да знаем за гроздовата захар
За разлика от нея бялата захар веднага повлиява на кръвната захар и всички специалисти препоръчват тя да се избягва....
Какво да правим при висока кръвна захар?Какво да правим при висока кръвна захар?
1
Повишаването на нивата на кръвната захар, известно като хипергликемия, може да бъде опасно. Точно затова много хора искат да знаят какво могат да направят, за да я намалят....
Как да използваме стевияКак да използваме стевия
Стевията на прах може да се използва за заместване на захарта при печене. Когато печете със стевия, трябва да използвате 1/2 количеството захар, което обикновено използвате (или дори по-малко)....
Защо да използваме канела?Защо да използваме канела?
Канелата понижава кръвната захар и риска от диабет тип 2 Канелата помага за контролиране на кръвната захар....
Как да използваме лимонаКак да използваме лимона
Вътрешността на лимона може да се използва и за ароматизиране на кофата за отпадъци. Можете да използвате, преди за изхвърлите лимона, след като сте го използвали да почистите нещо друго....
Как да използваме хуск?Как да използваме хуск?
Какви са неговите ползи и как да използваме хуск? Едно от най-известните качества на хускът е това, че той има слабително действие и поради тази причина много помага за сваляне на килограми....
Какво вещае разсипаната захарКакво вещае разсипаната захар
Какво вещае разсипаната захар?...
Ядките от праскови - за какво да ги използвамеЯдките от праскови - за какво да ги използваме
Макар че през Средновековието смятали прасковата за отровна и лекарите използвали само листата на дървото, не закъсняло откритието, че плодът има силни лечебни свойства....
Какви масла да използваме при грижата за кожата?Какви масла да използваме при грижата за кожата?
Достатъчно леко е, за да се използва като ежедневен, немазен овлажнител, но може да се използва и за лечение на хора с по-тежки кожни заболявания, като екзема или розацея....