Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е апаратен маникюр?
Всяка жена иска да има красив маникюр. Днес ще поговорим за един вид маникюр, който се казва апаратен.
Какво всъщност представлява апаратният маникюр?...
Класически френски рецептиПригответе вкусни ястия по класически френски рецепти, ако искате да изненадате приятно гостите или семейството си. Тези ястия за изискани и не се приготвят трудно....
1
Класически ретро коктейли
Ретрото на мнозина не се нрави много, особено ако не е на мода. Но става ли въпрос за коктейли, ретрото си остава актуално.
Подбрахме няколко прекрасни ретро коктейла, които са предпочитани напитки и до днес.
А...
Мъжкият маникюр
Забравете за предразсъдъците си и влезте в козметичен салон, сега навсякъде предлагат и услагата поддържане и оформяне на мъжки маникюр....
Класически сосове за пелмени
Руснаците биха изпитали неподправено възмущение отновно подобен маниер, а и ще са си прави.
Това е причината тук да ви представим 3 класически соса за руски пелмени.
1....
Класически сосове за месо
Сосове за месо могат да се приготвят от различни продукти, те засилват вкуса и аромата на месото. Някои видове месо се поднасят изцяло в сос, а някои само се заливат частично. За аромат и допълнителен вкус в сосовете...
Класически сосове за пилешко
Подходящият сос може да превърне дори обикновеното печено пиле в изящно гастрономическо удоволствие. Сосовете с бяло вино, лимонов аромат, чесън или пък майонеза и масло са си класика в жанра, към която решихме...
Класически грешки при отслабванеКогато се борите с излишните килограми, трябва да избягвате някои класически грешки, които пречат на отслабването. Първата класическа грешка е изключването на цяла хранителна група от менюто....
1
Класически прически с преса
Пресата за коса е един от най-често използваните инструменти за разкрасяване, както от професионалисти, така и вкъщи. Благодарение на практичния уред, с лекота можете да оформите невероятно красиви и разнообразни прически...
Класически сосове за рибаЗа да бъде ястието от риба още по-вкусно и незабравимо, ще ви предложим няколко рецепти за класически сосове, с които да изненадате гостите и семейството си....
1
С какви дрехи да съчетаем червен маникюр?
Червен маникюр за къси нокти е класическо решение, визуално цветът удължава и нокътя. Подхожда на всякакъв стил дрехи и на всякакви случаи....
Класически целувкиЗахарта се сипва постепенно към белтъка, разбива се на сняг. Прибавят се ванилията и оцета, продължаваш да разбиваш.
Сместа трябва да стане много гъста и да не пада от бъркалката.
Взимаме пош и накрайник и шприцоваме...
2
Класически гулашГответе класическия гулаш, разбърквайки периодично, докато е готов.
Когато поднасяме тази унгарска гозба, сипваме класическия гулаш в дълбока чиния и красиво поръсваме с магданоз.
Да ни е вкусно!...
1
Класически кюфтета
Каймата се омесва заедно с нарязания на ситно лук, яйце, хляба, предварително натопен във вода, и подправките.
Оставя се да престои около 1 час.
След това се изпържват кюфтетата в сгорещена мазнина....
Класически егног
Егногът е класическа английска напитка. Това е яйчено-млечен коктейл с подправки (ванилия, канела и задължително - индийско орехче)....
Класически тиквеникНастъргва се тиквата. Върху 2 листа от корите в края се слага от настърганата тиква, ръси се захар и по малко канела.
Навива се и се слага в квадратна тава. Това се повтаря до изчерпване на корите.
Печете тиквеника...
7
Класически ореховкиСлягаме белтъците в емайлиран съд и започваме да ги разбиваме на водна баня на слаб огън.
Бъркаме ги непрекъснато, докато не се затоплят и станат на сняг.
Смиламе орехите заедно с две лъжици от захарта, за да не се слепят...
24
Класически Рататуй
Нарязваме патладжаните на колелца и поръсваме със сол. Оставяме да престоят 20 минути.
Измиваме зеленчуците и режем на кръгчета - тиквичките, доматите, лука и чушките. Мием патладжана и го отцеждаме от горчивата вода....
Класически щруделПресейте брашното със солта в подходяща купа. В средата сложете яйцето и олиото. При непрекъснато бъркане добавете лимоновия сок и на тънка струйка водата. Бъркайте до получаването на еднородна смес, която се отделя без проблеми...
2