Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Украсете домовете си според зодиакалния си знакУкрасете домовете си според зодиакалния си знак
Как да украсим домовете си според нашите зодиакални знаци. Прочетете нататък. Овен (21 март – 19 април) Овенът, както подсказва името, е огнена личност. Обичате всичко ярко и силно....
Кои хора имат склонност към запек?Кои хора имат склонност към запек?
Ето какви са причините, кои групи и защо имат склонност към запек. Причини за поява на запек Дефинирането на понятието трудно изхождане е необходимо, за да се идентифицира правилно проблемът....
Претоварените хора имат по-остър умПретоварените хора имат по-остър ум
Всеки ден сте претрупани от работа, а прибирайки се вкъщи, се оказва, че задълженията ви тепърва започват? Не се стресирайте. Радвайте се. Нови изследвания доказаха, че претоварените хора имат по-остър ум, помнят повече и...
Мързелив тутманик за заети хораМързелив тутманик за заети хора
Разбийте с телена бъркалка яйцата. Добавете към тях пресятото брашно, олиото и киселото мляко, в което сте угасили содата. Разбъркайте содата, добавете натрошеното сирене и разбъркайте пак. Получената гъста каша...
Най-богатите хора в цялата човешка историяНай-богатите хора в цялата човешка история
2
Някои от тези богаташи са живели във времена, когато законите били такива, каквито те самите са искали и не е трябвало да се съобразяват с борси, пазари и регулации....
Какво е значението на домовете в астрологиятаКакво е значението на домовете в астрологията
Как се разпределят домовете в астрологията може да видите в нашата галерия. page1....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Лек за хора, страдащи от запекЛек за хора, страдащи от запек
1
В купа разбърквате всички съставки. Сместа трябва да престои поне 12 часа в хладилник, за да набъбне чията. В продължение на 1 седмица, сутрин на гладно се приема по 150 мл от йогурта. Ефективен лек срещу запек....
Диетична баница за хора с ХашимотоДиетична баница за хора с Хашимото
4
Смесвате захарта и тиквата, можете и малко канела да добавите в сместа ако е по ваш вкус. На пара слагате оризовите кори, които омекват, поставяте малко от сместа с тиквата и навивате на руло в намазнена тавичка с кокосовото...
Боб по манастирски за бързащи хораБоб по манастирски за бързащи хора
А и те са от градината произведени, какво по-хубаво от това! Започваме първо с боба, ако е домашен, не го накисвайте, ако ви е от магазина, накиснете и хвърлете първата вода, в която заври бобът....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Диетична тиквена паста за хора с ХашимотоДиетична тиквена паста за хора с Хашимото
4
Тиквата се почиства, нарязва се на дребно и се сварява до омекване, пюрира се и се смесва с маслото и млякото. Тиквеното пюре се смесва с предварително разбитите жълтъци и с фурмите, смлените тиквени семки, оризовия грис...
Кокосово-бананов сладкиш за хора с ХашимотоКокосово-бананов сладкиш за хора с Хашимото
Фурмите се обелват и махат костилките. Всичко се слага в блендера в последователността от списъка и след пълно смесване на продуктите се изсипват в намазнена тавичка. Сладкишът се пече на 220 градуса до порозовяване...
Жените от тези зодии имат богати съпрузиЖените от тези зодии имат богати съпрузи
Ето защо в следващите редове ще ви разкрием на кои жени е предопределено от звездите да имат богати съпрузи според зодията им....
Какво сънуват слепите хора?Какво сънуват слепите хора?
Крайните резултати от проучването откриват, че слепите хора имам много по-богати сънища от хората, които могат да виждат....
Пилешко руло със спанак за хора с ХашимотоПилешко руло със спанак за хора с Хашимото
Смилате на блендера месото от пиле. В зависимост от предпочитанията може да използват и филе, и месо от бутчета, може и смес /става най-добре/. Осолявате и смесвате с 300 г спанак и няколко кисели краставички, ако режимът...
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...