Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се коригира бюстът при различните форми гърди?Как се коригира бюстът при различните форми гърди?
След рязка промяна на килограмите, след бременност и кърмене или просто защото природата е решила да не ни надари с пищен бюст, причината за корекция на бюста най-често е една – ниското самочувствие....
Пилето, в което ще се влюбитеПилето, в което ще се влюбите
2
Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата. Добър апетит!...
Пълно щастие! Камелия ще си има детеПълно щастие! Камелия ще си има дете
Фолкпевицата Камелия най-после зарадва с щастливата вест. Тя и любимият ѝ Цветин ще си имат дете. Цели две десетилетия щастието подминава Камелия и Цветин....
Камелия ще се омъжваКамелия ще се омъжва
Бъдещата свекърва не е имала никакво желание да се запознава с чалга певицата и го е направила, след като Камелия и Цветин са били заедно от 4 години....
Камелия Тодорова ще харчи хонорара си за лифтингКамелия Тодорова ще харчи хонорара си за лифтинг
1
Камелия е прекалявала и с цигарите, което допълнително е влошило външния ѝ вид....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Емилия: Не съм си коригирала лицетоЕмилия: Не съм си коригирала лицето
Никога не съм си правила операции на лицето и дори се забавлявам, когато прочета в поредното жълто издание, че имам поне тридесет такива. Радва ме фактът, че и без хирургически корекции изглеждам чудесно, каза в ефира...
Камелия Воче омъжи дъщеря сиКамелия Воче омъжи дъщеря си
За да е пълна романтиката, любимият на щерката на Камелия предложил на бъдещата си съпруга брак сред красивия пейзаж на италианска търговска улица....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко. Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Омесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта. Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
За предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух! Интересно...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче. На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Kак да подготвим бюста си за кърменеKак да подготвим бюста си за кърмене
Ако никога не сте кърмили, то сигурно идеята за това как да подготвите бюста си за кърмене ви изглежда странна и налудничава. Кърменето, често се оказва предизвикателство за новите майки....
КамелияКамелия
Други известни видове: - Планинска камелия (C. sasanqua) - Китайска камелия (C. sinensis) - Пролетна камелия (С. vernalis) - Камелия хиемалис (С. hiemalis) Жизнен цикъл Камелията има два периода на растеж....
Камелия Тодорова ще съди ВИП БрадърКамелия Тодорова ще съди ВИП Брадър
Певицата Камелия Тодорова е готова да подаде съдебен иск срещу продуцентите на ВИП Брадър, затова че са пуснали нейни кадри, на които тя е без грим....
Камелия закичи елхата си с гъбиКамелия закичи елхата си с гъби
Ценителка на изисканите подаръци, Камелия е сложила под коледното дърво кутии скъпи бонбони с лика на известен класически композитор....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко. Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути. Охладеното тесто разделете на малки топки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
Когато сложим и супата пак заври, ще видим, че зелето се издува, като покривче. Намаляваме огъня и чакаме да потъне. Изключваме, добавяме магданоз и копър и махаме от огъня. Важно е да не преварим зелето....
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...