Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Кога да вземем на детето домашен любимец?
Какъв да е първият домашен любимец на детето? Ако нямате никакъв опит в отглеждането на домашни любимци, съветваме ви да започнете с хамстер или морско свинче....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Любимия бананов пудинг
Оставяме готовия пудинг в хладилника да се охлади.
Преди сервиране поръсваме любимия бананов пудинг отгоре обилно с бисквитите и украсяваме с резенче от останалия банан и ягодки....
Любимия ябълков сладкишВ купа разбиваме яйцата заедно със захарта с миксер. Прибавяме разтопеното масло, олиото, ванилията и бакпулвера. Разбиваме с миксера.
Добавяме брашното и разбиваме отново с миксера, за да няма бучки....
4
Торта за любимия
След това прясното мляко и накрая брашното заедно с бакпулвера.
Бъркаме с дървена лъжица. Изсипваме в тавичка покрита с хартия за печене и печем на 160 градуса около 50 минути....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Любимия кашкавал на фурна
Сместа е леко течна, но това не трябва да ви безпокои.
Сложих да се пече вкусния кашкавал на фурна в напълно загрята на 190°C печка за около 30 минути или до апетитен загар....
Любимия кекс с ябълки
Изсипете в намаслена кексова форма и печете любимия кекс с ябълки на 170°C до готовност....
Романтични мъфини за любимия
Разбийте сметаната заедно с една лъжица захар. Оформете фунийка от хартия за печене и сипете вътре сметаната. Оформете сърцата и поръсете с пудра захар.
Романтичните мъфини за любимия са чудни....
Любимият Таратор
За любимия таратор обелваме си краставичките, след това ги режем на малки кубчета.
Разбъркваме си млякото и сипваме в краставиците. Бъркаме и наливаме водата, след това се разбърква отново....
Любимият сладкиш
Най-накрая се изсипва внимателно и бавно брашното, за да не останат бучки.
Сместа се разделя на 2 равни части. Първата се слага в малка тавичка и се пече на 180 градуса до готовност на блата....