Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Моцарела в домашни условия
Сваля се от котлона, оставя се да се охлади напълно и се прецежда.
Моцарелата в домашни условия е много сполучлива....
Месечна парична помощ - при какви условия се получава
Ежемесечни парични помощи се отпускат на лица или семейства, които отговарят на определени условия....
Шарена сол в домашни условия
Оставете шарената сол да отлежи поне 1 седмица преди употреба, за да се смесят добре ароматите на отделните подправки....
Кетъринг хапки в домашни условия
С помощта на малък метален ринг изрежете кръгчета от пълнозърнестия хляб, като предварително отстраните корите.
Намажете хлебните кръгчета с масло.
Обелете краставицата и я нарежете на колелца.
С помощта на ринга...
Бърза лютеница в домашни условия
Разбъркайте и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 1 ч. и 30 минути до 2 часа, зависимост кога ще започне да се сгъстява....
Пуешка шунка в домашни условия
Оставете пуешката шунка в домашни условия за 12 часа в хладилник и си хапнете....
Тостерен хляб в домашни условия
Тостерният хляб в домашни условия е готов и може да бъде поднесен за обяд или вечеря....
Крем Брюле в домашни условия
Извадете, оставете леко да се охладят на стайна температура. Поставете ги в хладилника за няколко часа.
Извадете охладения крем Брюле в домашни условия....
Сушени домати в домашни условия
Сушените домати в домашни условия се съхраняват на хладно и тъмно място. Срокът им за годност е няколко месеца....
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....