Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Моцарела в домашни условияМоцарела в домашни условия
Сваля се от котлона, оставя се да се охлади напълно и се прецежда. Моцарелата в домашни условия е много сполучлива....
Луканка в домашни условияЛуканка в домашни условия
Луканката в домашни условия е чудно мезе, опитайте!...
Месечна парична помощ - при какви условия се получаваМесечна парична помощ - при какви условия се получава
Ежемесечни парични помощи се отпускат на лица или семейства, които отговарят на определени условия....
Шарена сол в домашни условияШарена сол в домашни условия
Оставете шарената сол да отлежи поне 1 седмица преди употреба, за да се смесят добре ароматите на отделните подправки....
Кетъринг хапки в домашни условияКетъринг хапки в домашни условия
С помощта на малък метален ринг изрежете кръгчета от пълнозърнестия хляб, като предварително отстраните корите. Намажете хлебните кръгчета с масло. Обелете краставицата и я нарежете на колелца. С помощта на ринга...
Бърза лютеница в домашни условияБърза лютеница в домашни условия
Разбъркайте и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 1 ч. и 30 минути до 2 часа, зависимост кога ще започне да се сгъстява....
Пуешка шунка в домашни условияПуешка шунка в домашни условия
Оставете пуешката шунка в домашни условия за 12 часа в хладилник и си хапнете....
Тостерен хляб в домашни условияТостерен хляб в домашни условия
Тостерният хляб в домашни условия е готов и може да бъде поднесен за обяд или вечеря....
Овче сирене в домашни условияОвче сирене в домашни условия
Овчето сирене в домашни условия е готово....
Крем Брюле в домашни условияКрем Брюле в домашни условия
Извадете, оставете леко да се охладят на стайна температура. Поставете ги в хладилника за няколко часа. Извадете охладения крем Брюле в домашни условия....
Сушени домати в домашни условияСушени домати в домашни условия
Сушените домати в домашни условия се съхраняват на хладно и тъмно място. Срокът им за годност е няколко месеца....
Ягодов ликьор в домашни условияЯгодов ликьор в домашни условия
Ягодовият ликьор в домашни условия е готов....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Гранола без захар в домашни условияГранола без захар в домашни условия
Гранолата без захар в домашни условия е готова....
Оцет от Ябълки в Домашни УсловияОцет от Ябълки в Домашни Условия
Оцетът от Ябълки в Домашни Условия е готов....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....