Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Вижте колко е пораснало детето-чудо Крисия (СНИМКИ)
Детето чудо Крисия Тодорова се превръща в красива млада дама....
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави перлена захар
Захарните перли се прибират в сух буркан с капачка и имат много дълъг срок на годност.
Независимо коя рецепта ще бъда избрана, хубавото е това, че стоят като красива поръска върху всеки великденски сладкиш....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Кристо призна: Кристин ми изневери!
В САЩ Кристо сгащил Кристин да му изневерява с доста възрастен господин и се разделил с нея, пише Slava.bg.
Кристо все още обича Кристин, но никога няма да ѝ прости стореното....
Вижте кое е любимото ястие на Лионел Меси
Мнозина почитатели на футбола биха се запитали какво обича да си похапва Лионел Меси, който се нарежда сред най-известните футболисти. Аржентинецът, който играе за испанския клуб Барса, е и най-скъпоплатеният футболист на...
Вижте тук приятелката на Криско
Още миналата година стара ясно, че рапърът Криско е прежалил плейметката Ася Капчикова и вече е влюбен в друга....
Шоколадови мъфини с топяща се сърцевина
Яйцето и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Добавя се маслото и разбъркването продължава. Към киселото мляко се добавя содата за хляб и се смесва с течните съставки....
Торта Къщички в снега се гушатВижте снимката за направата на къщичките.
Полейте покривчето с глазура. Излейте останалата върху тортата и наредете къщичките. Украсете с шипки или други дребни червени плодове. Поръсете с пудра захар!...
2
Топяща се в устата шоколадова тортаШоколадовият крем се приготвя като на водна баня се разтопява шоколадът. Маскарпонето и разбитата сметана се смесват и разбъркват до получаване на гладка смес. Към тях добавяме и поизстиналия шоколад....
1
Пилето, в което ще се влюбитеИзважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено.
Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
Така се прави домашно краве маслоХубаво е да се събере поне около една чаена чаша.
Съдът с каймака се затваря и се съхранява във фризера.
Когато решим да правим масло, вадим събраното количество каймак и го размразяваме....
1