Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спорна домашна торта с крем
Разбиват се яйцата и захарта с миксер. Прибавят се прясното мляко, олиото, 1 чаша брашно първоначално, бакпулверът и амонячната сода.
Продължаваме да разбъркваме с миксера, като постепенно добавяме още брашно до момента...
Спорни бисквити
Разбъркайте много добре яйцата със захарта и добавете содата, която предварително сте разтворили в 1/2 к.ч. гореща вода.
След като разбиете хубаво сместа, оставете да почива за 2 часа. След това добавете маслото и брашното...
Три шоколадаПърво в 3 чашки за кафе изсипваме по едно пакетче желатин и заливаме с около 50 мл. вода, за да набъбне.
Сипваме в тенджерка 500 мл. сметана и загряваме на тих огън. Начупваме белия шоколад вътре и бъркаме, докато се разтопи...
11
Спорт според зодиятаЛъв: сърце, горната част на гърба, гръбначния стълб и аортата
Лъвът обожава спорта и отдиха и всъщност спортът и фитнесът са естествени за тях....
1
Панакота Три шоколада
Накиснете желатина в три чашки по 5 грама, заедно с по 30 мл студена вода. В друг съд смесете течната сметана и прясното мляко. Разбъркайте....
Торта Три млека
В купи разделяме яйцата на белтъци и жълтъци. Разбиваме белтъците на гъст сняг и прибавяме захарта, за да стане сместа като за целувки. Разбиваме до разтварянето на захарта и образуването на твърди връхчета на сместа....
Торта Три пудингаИзстиналия блат се реже на три.
Най-горният блат се слага с коричката надолу в поднос за торта и се маже с половин от банановия крем. Подреждат се отгоре нарязан на филийки бананът и се намазва останалия крем....
1
Кекс три цвята
На три от яйцата разделете белтъците от жълтъците. Разбийте трите белтъка с щипка сол докато станат на сняг. Добавете 1/2 чаша захар, разбивайте още малко и добавете 1/2 чаша брашно и половината пакетче бакпулвер....
Торта Три шоколадаСлед което се разделят на три равни части. Едната част слагаме на котлона да се стопли, без да завира....
10
Пита Три СиренаЗатоплете прясното мляко и разтворете маята, захарта и една супена лъжица брашно и оставете да шупне. Пресейте брашното и солта, направете кладенче в него сипете яйцето и шупналата мая.
Започнете да месите до получаване...
1
Крем Три вкуса
Получената смес разделям на три части. Към първата добавям есенция по избор - ванилия или лимонова /може и портокалова/.
Към втората - какаото /може и разтопен шоколад/, към третата - орехите....
Пиле Три Сирена
Нарязваме пилешките гърдички на кубчета (1х1 см горе долу) и ги мариноваме с малко зехтинче, соевото сосче, сол, захар и подправка по избор, която не оцветява.
Оставяме ги да поемат добре от подправките за около 1-2 часа...
Крем Три плодчета
Смелете съставките на отделните варианти в блендер, така че да се получат фини кремообразни смеси.
След това разпределете получилите се кремчета на слоеве в прозрачни чаши.
Може да се ядат веднага, а може и да ги...
Спорни бисквити (ретро рецепта)
Разбиваме хубаво яйцата със захарта и амонячната сода, след което оставяме сместа да почине поне 2 часа.
Към нея прибавяме маслото и брашно, така че да получим умерено твърдо тесто, което разделяме на 4-5 части.
Всяка...
Торта Три цвята шоколадСлед като излеете и последният блат, сложете цялата торта Три цвята шоколад в хладилник за 4-5 часа, за да стегне добре. Извадете и отстранете стените на тавичката....
23
Козунак с три яйца
Накиснете стафидите в рома, докато месите. В лупа сложете маята и хладкото мляко, за да я размиете.
Добавете трите яйца без единия жълтък, който ще оставите за намазване.
Добавете захарта и разбивате до гладка смес...
Тройна торта Три шоколада
Топлата смес се разделя на три равни части от по 500 мл и се слага в три отделни купи.
Във всяка купа се прибавя по един вид от шоколадите, като се натрошават предварително....
Кейк с три цвятаЗа да направите първата смес, трябва да разбиете четирите жълтъка и три цели яйца, една ч.ч. захар и 8 с.л. олио.
Добавете 1 ч.ч. брашно, размесено със сода и продължете да разбивате....
2
Козунак с три фитила
От готовите три фитила плетете плитка. Готовия козунак поставете в намазнена тавичка. Ще получите три козунака с по три фитила.
Оставете да втасат за 60 минути....