Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва само за направата на млечни изделия, защото ако се използва и за друго, може да придаде остатъчен мирис и да развали продукта....
Печени орехи с хималайска солПочистете орехите от черупките, постарайте се да ги извадите цели.
Напръскайте орехите със топла вода, поръсете брашното и солта.
Разбъркайте много добре, да полепне солта и брашното по орехите....
1
Повишете имунитета чрез лампа с хималайска сол
Ако обаче нямате достатъчно време да посещавате солни стаи, може да си закупите лампа с хималайска сол.
Лампата с хималайска сол притежава редица ползи за здравето....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Хрупкави кисели краставички с хималайска солЛесен начин да си подсигурим за през зимата хрупкава свежест – любимите хрупкави кисели краставички с хималайска сол!
Чудно Вкусно!...
2
Консервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола.
Затваряме плътно капачките и в дълбока тенджера, покрити с вода ги оставяме да се варят....
Хималайска СолГотвене с хималайска сол
Хималайската сол може напълно да замести обикновената сол както в сурови, така и в термично обработени храни....
4
Лесно кисело зеле в буркани с хималайска солПрепоръчително е всеки ден да се разклащат по-малко - по 1 път на ден и така след 3 седмици ще имате вкусно и крехко кисело зеле. Без варене и аспирин....
2
Гризини със семена, червен пипер и хималайска сол
Гризините със семена, червен пипер и хималайска сол са готови....
Домашен ексфолиант за лице със зехтин и хималайска сол
Домашният ексфолиант за лице със зехтин и хималайска сол е натурална и подхранваща!...
Печен слънчоглед с хималайска фина сол
Разстиламе ги в голяма плоска тава, сипваме хималайската сол и хубаво разбъркваме с дървена равна бъркалка.
Зареждаме ги в малка фурна с нисък реотан и включваме на 200 градуса....
Как да си направим инхалация с хималайска сол?
Веднъж свикнали с инхалациите, може да увеличите наситеността на соления разтвор, като постепенно добавяте повече хималайска сол.
Инхалациите с хималайска сол са напълно безвредни....
Хималайска сол - бялото злато
Това е така, тъй като енергията им е правопропорционална на големината. Образуването им е резултат от специфични геоложки процеси преди повече от 250 милиона години....
Хималайската сол ни подмладява!Преимуществото на хималайската сол пред обикновената е, че тя е напълно натурална и без токсини. Хималайската сол е по-чиста и по-добра....
1
Предимства на хималайската сол
Хималайскат сол, за разлика от преработената, е натурална и не съдържа токсини. Тя е нещо повече от натрий и хлорид.
Хималайската сол се е кристализирала в земните недра преди милиони години....
Коктейл Лава лампа
Боровинките започват да се движат в чашата като балончетата на лава лампа.
Бърза и ефектна рецепта за посрещане на гости, особено на Нова Година.
Консумирайте с удоволствие и мярка :)...