Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имената, които носят тежка съдба на притежателите сиСпоред значението и символиката на някои от популярните имена те носят тежка съдба и предопределят пътя на своите притежатели заради негативна енергията, заложена в тях....
9
Часът на раждане предопределя нашата съдба
Влиянието на планетите върху хората е най-силно именно в часа на раждането на човека.
В днешната статия разберете каква е вашата съдба според часа, в който сте родени....
Джордж Майкъл се бори за живота си
След като стана ясно, че певецът все още не може да се възстанови от тежката пневмония, мениджъра му отмени оставащите концерти от европейското му турне....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Солена сьомга Направи си самЗабележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера....
1
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Калина Паскалева сподели тежката си драма
Огромна болка пази в душата изкусителната журналистка Калина Паскалева, нашумяла покрай Островът на изкушението и ВИП Брадър 2014. Красивата брюнетка е преживяла драматична любов с мъж, който е загинал, и до днес не...
Шизандра се бори със затлъстяването
Шизандра е билка, която е широко разпространена и използвана в източната медицина – най-често се прилага като тонизиращо и стимулиращо средство. Шизандрата има и още едно наименование – известна е и като китайски лимонник...
Грейпфрутът се бори със стареенето
Сладкият вкус на грейпфрута приятно освежава, а сокът има подмладяващо действие върху организма и ни зарежда с енергия. Този сочен плод забавя процеса на стареене на клетките.
Той съдържа високо ниво на елемента спермедин...
Лукът се бори срещу напълняването
Лукът е полезен за жените, които имат склонност към напълняване, тъй като има способността да ги предпазва от поява на излишни килограми. До този извод стигнаха след свое проучване учени от университета на Южен Куинсланд....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Украински борш по мой си начин
Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути. Не бива да се разваряват.
4. Останалото цвекло и морковите рендосваме. Лука нарязваме на дребно.
5. Правим запръжка....
Пълнена патица по моя си рецепта
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата, щом се остъкли, махаме от огъня и пълним патицата....