Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Истината за раяОткрай време човечеството се опитва да разбере съществува ли място, наречено рай, и ако да, как изглежда то.
Една жена обаче твърди, че вече е успяла да разгадае тази загадка и дори е издала книга /The Afterlife of Billy...
5
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Солена сьомга Направи си самЗабележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Пастор си прави разходки до ада и раяДаниъл Ечукву бил мъртъв цели 24 часа и това събитие има много свидетели. Той е успял да отиде до рая и ада и да се върне обратно. Страната му разходка стартира на 29 ноември 2001 година.
Нигерийският пастор Ечукву...
3
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Пеперудата – посланик от РаяТова невероятно същество се различава от останалите насекоми. В човешкият ум пеперудата винаги е била заобиколена с тайнствен ореол.
На първо място, внимание привлича красотата й. На второ, сложността на жизнения цикъл...
3
Изненада! Мегз се сбогува със силикона
Миглена Каканашева, по-известна просто като Мегз, се сбогува със силикона. Днес дизайнерката отново изненада феновете си с промяна.
Мегз определено обича промените. Тя оряза косите си преди дни, а днес махна и силиконовия...
Криско се освини! Мегз го покри
Криско е качил най-малко 10 кг. Рапърът принуди дизайнерката Мегз да свали снимката, на която биреното му коремче изпъква.
Една от най-популярните дизайнерки в страната, Миглена Каканашева, облича протежето на хитмейкъра...
Гери-Никол и Мегз се надушиха
Младата надежда на родната музика Гери-Никол и една от най-актуалните родни дизайнерки Миглена Каканaшева – Мегз, вече работят заедно. Тандемът от двете млади и мотивирани дами неминуемо ще доведе до големи успехи.
Гери-Никол...
Ози Озбърн напусна жена си заради фризьорка
Сигурно е обаче, че 67-годишният Ози е напуснал семейния дом и за момента живее в хотел в Бевърли Хилс, като не контактува със съпругата си Шанън, а единствено с трите им деца....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСваряват се до полуготовност.
Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата.
Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....
1
Украински борш по мой си начин
Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути. Не бива да се разваряват.
4. Останалото цвекло и морковите рендосваме. Лука нарязваме на дребно.
5. Правим запръжка....