Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерт ХитДесерт Хит
4
Сипете на дъното по една лъжица пудинг, сложете бисквита, след това пак крем и така докато станат три бисквити. Оставете за няколко часа в хладилник докато стегне бисквитената торта....
Момини устниМомини устни
Вари се 500 г вода и 300 г захар и се заливат момините устни. Покриват се с лека покривка и престояват около 1-2 часа....
Черешовите устни са новият тотален хитЧерешовите устни са новият тотален хит
Тя се състои в това, че не се увеличават целите устни, а да се добави обем само в центъра, за да стане по-ясна арката на Купидон (вдлъбнатинката над горната устна)....
Най-вкусните момини устниНай-вкусните момини устни
1
Най-вкусните момини устни се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 10-12 минути. Да ви е вкусно! Източник: Оля Колаклийска от Кулинарна мрежа...
Кристалните устни са най-новият хит в гримиранетоКристалните устни са най-новият хит в гримирането
Взирайки се в изисканото бижу, тя решила, че може да го използва като муза при гримирането на устни....
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и ги прибавяме към месото. Добавяме и подправките и сол на вкус и варим ястието...
Говежди БульонГовежди Бульон
Така се получава бистър говежди бульон....
Говежди рулцаГовежди рулца
Така приготвените говежди рулца овалваме в брашно и пържим в сгорещеното масло до златисто. След това в същия съд задушаваме лука, морковите, керевиза и брашното. Гасим с виното и слагаме запържените рулца....
Говежди гулашГовежди гулаш
Сервираме топъл говежди гулаш, поръсен пресен магданоз и салата по-избор....
Говежди руладиГовежди рулади
1
Начукваме пържолите от говеждо месо, като леко ги изтъняваме. Поръсваме със сол и черен пипер на вкус. Поставяне по малко ситно нарязан пресен магданоз върху всяка пържола. Покриваме всяка пържола с резен бекон....
За напукани устни - запарка от невенЗа напукани устни - запарка от невен
Запарката използвайте за компреси при напукани устни, както и за гаргара при проблеми с венците и устната кухина. Рецептата за запарка с невен е от книгата “Большая энциклопедия....
Омбре устни - топ тенденцията в модните среди!Омбре устни - топ тенденцията в модните среди!
Днес трендът се премества в грима, и по-точно върху устните. Тенденцията, която подлуди света на модата, е плавното преливане от един нюанс в друг....
Задушени говежди руладиниЗадушени говежди руладини
Начукваме пържолите много добре и ги запържваме леко в маслото от двете страни. Във всяка пържола слагаме по едно парче от пушената сланина и я завиваме на руло. Завързваме го добре с конец и нареждаме готовите руладини...
Печени говежди котлетиПечени говежди котлети
Начукваме котлетите много добре. Нарязваме сланината на парчета и я нареждаме на дъното на пръстен гювеч. Отгоре слагаме котлетите, като ги поръсваме със сол и черен пипер. Върху котлетите слагаме нарязания на колелца...
Пържени говежди пържолиПържени говежди пържоли
Начукваме пържолите много добре. Намазваме ги с горчицата и ги поръсваме със сол и подправките. Добавяме и ситно нарязания лук и ги оставяме на студено да престоят 24 часа. След това махаме от тях лука и ги изпържваме...
Пържени говежди кюфтетаПържени говежди кюфтета
Месото се смесва с чубрицата, черния пипер, солта, целината и горчицата. Приготвят се 12 плоски шницела. Върху половината от тях се нареждат колелца от нарязаното яйце. Покриват се с останалата половина шницели и...
Сочни говежди бургериСочни говежди бургери
Само опитайте тези сочни говежди бургери. Добър апетит!...
Виенски говежди пържолиВиенски говежди пържоли
Начукваме пържолите, от които предварително сме отстранили тлъстината и сухожилията, правим няколко разреза по периферията, посоляваме, поръсваме с черен пипер и поставяме в голям тиган със силно сгорещено олио. Пържете...
Говежди бъбреци задушениГовежди бъбреци задушени
Когато лукът омекне, добавете говеждите бъбреци, залейте с малко гореща вода и поръсете със сол и черен пипер....
Сочни говежди кюфтетаСочни говежди кюфтета
Накълцваме или смиламе сланината и я размесваме с говеждото месо. Добавяме настърганата глава лук, яйцата, ситно нарязания магданоз и накиснатите в прясно мляко и изстискани филии сух хляб. Овкусяваме каймата с подправките...
Задушени говежди бъбрециЗадушени говежди бъбреци
Почистваме бъбреците и ги нарязваме внимателно на тънки резени. В дълбока тенджера слагаме мазнината, след което запържваме лука, нарязан на филийки. Когато лукът омекне, добавяме бъбреците и подправките, заливаме с гореща...
Говежди котлети задушениГовежди котлети задушени
Подбираме крехки говежди котлети и ги оставяме поне за 24 часа на студено, овкусени със сол и черен пипер....
Френският маникюр пак е хит! Ето няколко модерни идеиФренският маникюр пак е хит! Ето няколко модерни идеи
Популяризират през 70-те години от Джеф Пинк и приет с овации от холивудските звезди, френският маникюр несъмнено се превърна в голям хит. Някъде към края на 90-те години обаче този тип маникюр като че ли малко остаря...
Говеждо месоГовеждо месо
А ето и още задължителни и вкусни предложения с говеждо месо: - говеждо варено; - яхния с говеждо; - говеждо шкембе....
Задушени мариновани говежди пържолиЗадушени мариновани говежди пържоли
Начукваме пържолите много добре и ги заливаме с предварително сварената марина (слагат се всички продукти за нея да кипнат). Оставяме ги така да престоят за 24 часа. След това ги изцеждаме, овалваме ги в брашно и ги изпържваме...