Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диетични рецепти за кето смутита
Кето смути с ягоди
В тази рецепта се прибавя и течната сметана, която е с високо съдържание на мазнини и нейната употреба придава наситен плътен вкус на диетичното смути....
Рецепти за кето хляб
Същност на кето хляба и рецепти за видове кето хляб
Хлябът е основна храна на българската трапеза. Той се приготвя от бяло пшенично брашно....
Рецепти за профилактика на пародонтозаТези няколко рецепти ще ви помогнат за профилактика, докато не е късно, пригответе си ги и бъдете здрави!...
1
Смути за закуска
Портокалът се обелва.
Всички продукти се слагат в блендер и се миксират до хомогенност....
Най-добрите милинки със сирене
Традиционните милинки са ястие от българската кухня и в зависимост от региона те се различават по вид и име. Те се приготвят от вид многолистно тесто и сирене.
Първо, пресяваме брашното. Към него прибавяме солта и захарта...
Най-добрите бургери на света
Барбекю соса в тази рецепта за домашен бургер можем да направим предварително и да го държим в хладилник....
Смути за тънка талия
Включете още веднъж на средна скорост уреда и готовото смути разсипете в чашки и сервирайте.
Смутито за тънка талия е чудно!...
Сутрешно смути за отслабване
Разбиваме всичко до получаване на зелено смути.
Това смути се пие за закуска и действа като енергийна бомба , а в същото време и за отслабване.
Зарежда с енергия и се приготвят лесно....
Здравословно смути за закуска
Сместа за здравословното смути се блендира за секунди.
Пресипва се в чаша и получавате вкусна протеинова закуска....
Плодово смути за закуска
Тази закуска-смути е много богата навитамин С, който подпомага формирането на колаген и поддържа съединителната тъкан, а оттам и подвижността на ставите....
Протеиново смути за закуска
По желание разредете смутито с още мляко.
4. Налейте във висока чаша и сервирайте полезното протеиново смути за закуска с препечена филийка от пълнозърнест хляб, поръсена със зехтин....
Смути за добро храносмилане
За да усетите пълния ефект от смутито, пийте всяка сутрин по 1 чаша преди или вместо закуска....
Плодово смути за закуска
Разбиваме на максимална степен за около 3 минути вкусното смути.
Добре е да консумирате смутито за закуска веднага след приготвянето му, за да се своите всички полезни съставки....
Смути за плосък корем
Добре е това диетично смути да се консумира веднага, за да се извлече максимална полза от всичките полезни съставки.
Смутито за плосък корем е чудесно за всеки ден!...
Най-добрите свински уши на скара
Слагат се свинските уши в подходяща тенджера с вода, за да се сварят, водата се отпенва.
След като се избистри водата, се добавя дафиновият лист, нарязана глава лук на четири, кубчето бульон и зрънцата бахар. Вари се 45...
Най-добрите американски макарони със сирена
Грамажът за различните видове сирена може да се промени според вкуса Ви, но важното за рецептата е общо кашкавалът от 4-те вида да е около 700 грама с допълнително поне 150 - 200 грама за поръсване в тавата.
Чесънът се...
Най-добрите палачинки с прясно мляко
Разбийте яйцата със солта и захарта и добавете към тях зехтин, прясно мляко и светла бира.
Разбъркайте добре.
Сипете на порции толкова брашно, колкото е нужно, като разбърквайте задължително с телена бъркалка, за да...
Пет летни рецепти за смутиМожете сами да измислите свое собствено смути или да се възползвате от готови рецепти за смути....
1
Смути от спанак
Поставете овесените ядки, слънчогледовите семки, бейби спанака, меда и соевото мляко в блендер и пасирайте полезното смути, докато всичко се смеси.
Налейте в чаши и консумирайте смути от спанак, докато е свежо :)...
Смути от къпини
Изсипете смутито в чаши и изпийте веднага съ сламка, за да запазите ефекта на „замразяване на мозъка“.
Смутито от къпини е готово....
Смути от плодове
За да съхраним червените плодове е най добре намачкването им със захар. Избираме здрави и пресни плодове.
Измиваме ги под течаща вода и след това ги изплакваме с преварена. Ягодите поставяме на кърпа да се изцедят. В съд...
Смути от зеленолистниВ нутрибулет или друг подходящ уред почистените плодове и зеленолистни се пасират до хомогенна смес със 100 мл добавена вода и мазнина (олио или ядки-предварително накиснати във вода), необходими са за по-лесно усвояване...
1