Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Забравете за белия хляб! Основателни причиниЗабравете за белия хляб! Основателни причини
То е причина за наднормено тегло и затлъстяване. Гликемичният индекс на хляба е по-висок от този на шоколада....
Няколко причини да носите памучни чорапиНяколко причини да носите памучни чорапи
Сред причините да носите памучни чорапи, на първо място, трябва да се спомене хигиената. Памучните дрехи, в това число и чорапите, могат да се перат на по-висока температура в сравнение със синтетичните и вълнените....
Силата на растенията! 5 основателни причини да ги консумирамеСилата на растенията! 5 основателни причини да ги консумираме
Тук сме събрали 5 причини защо трябва да наблягаме на храненето с растения. 1. Срещу възпаления Зелените растения се борят много добре с възпаленията в тялото....
Хвърлете сутиените! Ето ви 6 основателни причиниХвърлете сутиените! Ето ви 6 основателни причини
Ако и на вас ви е писнало да слагате и сваляте сутиени по цял ден, вижте в галерията шестте причини да ги запратите в коша. page1....
7 основателни причини да започнем деня си с физическа активност7 основателни причини да започнем деня си с физическа активност
Ето няколко добри причини да започнете деня си с движение: 1....
Да или не на перманентния гримДа или не на перманентния грим
Щом става дума за красотата й, жената е готова на какви ли не жертви. Една от тях е перманентният грим. Тази процедура е един вид татуировка върху лицето, върху веждите, върху устните. Как става всичко? Под кожата се...
Ето защо не трябва да носите бикиниЕто защо не трябва да носите бикини
3
Има обаче и много застъпници на тезата, че жените трябва да ходят без бикини и те също имат своите обосновани причини за това....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
Да ви сладко....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
4
В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата....
5 причини ДА НЕ ПИЕТЕ кафе5 причини ДА НЕ ПИЕТЕ кафе
18
А сега нека наблегнем на 5 причини, заради които да не пиете кафе или поне да не прекалявате с него....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиНискокалоричен бананов кекс за (не)трениращи
2
За този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре. След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес. Диетичният кекс се пече...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Намалявайте степените, докато не получите желаната от вас дебелината. Хубаво разстелете корите и ги оставете да изсъхнат за около 12 часа. Начупете юфката и я сложете в голяма тава....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....