Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гаспачо ала Пенелопе Крус
Доматите се обелват и настъргват на ренде или се наситняват с блендер. Нарязваме на ситно и останалите зеленчуци. Сипваме всички продукти в дълбок съд....
Пенелопе Крус е отново бременна
Холивудската звезда Пенелопе Крус пак ще става майка.
Според американският всекидневник "Ню Йорк Пост", чаровната актриса е бременна и то с близнаци....
Пенелопе Крус: Забравих какво е да си почиваш
Правя това което най-много обичам, като моята работа и съм толкова благодарна за всичко което имам", добави Крус....
Съвети за красота от ослепителната Пенелопе Крус
Любимата маска на Пенелопе
Пенелопе е привърженик на домашно направените маски за лице с естествен произход....
Пенелопе Крус и Хавиер Бардем станаха родители
Във филма Пенелопе Крус и Хавиер Бардем играят бившите съпрузи Мария Елена и Хуан Антонио....
Котлет от акула с бяло вино
Рибата се пече в загрята фурна на 230 градуса за 7 мин.
Отгоре се стърже лимонова кора и се сервира със свежата салата и чаша бяло вино.
Котлетът от акула с бяло вино е много вкусен....
Котлети от акула в панировка от белтък
Изпържете котлетите в сгорещено олио, като периодично обръщайте от двете страни, докато се зачервят.
Гарнитурата може да бъде такава, каквато на вас ви допада....
Котлети от акула с моркови и чушки
Сипва се вода и се оставя да къкри докато зеленчуците се задушат. Малко преди да се махнат от котлона се добавя сол и чубрица.
През това време разбиваме яйцата и панираме рибата. Панировката е само с брашно и яйце....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЩом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари.
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
2
Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)
Сипете нарязаната на кубчета акула и оставете да се маринова за през нощта.
На следващия ден загрейте обилно количество мазнина в дълбок тиган....
Котлети от акула в сос от горчица и мед
Посолете и оставете 20 мин. да се овкусят. Оваляйте ги в бадемово брашно и изтупайте излишното.
В подходящ съд /такъв, че да се съберат всички котлети наведнъж/ загрейте 2 с.л. масло и 2 с.л. зехтин....
Как да обичате себе си, за да ви обича и светът
Помогни ни да обичаме себе си толкова, че да можем да простим на всички, които някога са ни наранили. Дай ни кураж да обичаме семейството и приятелите....
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1