Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет причини да спрете да се тъпчете със сладко!
Ето и петте положителни причини, заради които да спрем захарта:
1. Подмладяване - или иначе казано, забавяне на процеса на стареене....
Пет причини, пречещи на зачеванетоДнес ще ви запознаем с пет причини, пречещи на забременяването.
Д-р Георги Стаменов е един от малкото български специалисти, компетентен по проблемите на репродуктивно здраве....
4
Пет причини да ядем повече нар
Ето топ пет на причини, поради които нарът трябва да присъства е менюто ни:
1. Наровете предпазват от сърдечно-съдовите заболявания....
Пет причини да ядем повече моркови
Произходът на морковите може да бъде проследен във времето преди около 5000 години чрез исторически документи и картини. Никой не знае точно кога са се появили първите моркови, защото много хора ги бъркат за пащърнак,...
Пет минутен лимонов десерт
В десерти купички или чаши слагате на дъното от натрошените бисквити, отгоре слагате от крема, пак ред бисквити и отгоре крем.
Заглаждате го и поръсвате с настъргана лимонова кора този пет минутен лимонов десерт....
Торта за пет минути
Малко преди да изключите, добавете белия шоколад и изчакайте да се разтопи.
Оставете крема да се охлади.
Сложете вафлите в блендер и ги смелете на дребни трохи....
Кекс с пет яйцаРазбиваме с миксер 5 яйца с 1 чаена чаша кристална захар, за да се получи пухкава светла смес.
Постепенно прибавяме олиото и ванилията....
2
Пет причини за косопада
Вижте в горната ни галерия основните пет причини за този неприятен проблем....
Пет причини, заради които да обичаме вишните
Ето и няколко причини, полезните вишни да намерят място във вашето меню....
Пет здравословни причини да ядем повече яйца
Ето и 5-те основни причини, поради които трябва по-редовно да включвате яйцата в ежедневните си хранения.
1....
Топящи се картофи на фурна със самардалаПекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
3
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Отстраняват се неравностите отстрани, много леко може да се ползва белачката за картофи и леко се подравнява долната им част, за да може да стоят изправени кубчета....
2
Как да се запишем в бюрото по труда?
Тази статия ще ви предостави ясност относно това как да се запишете в Бюрото по труда и какви ползи можете да очаквате от това....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЛука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част.
На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
Пет причини да ядеш повече маруля това лято
Вижте в галерията ни 5 причини да хапваме повече маруля.
page1. Марулята е диетична
Марулята е нискокалорична. Тя обаче съдържа целулоза, която я прави засищаща храна....
Пет важни причини да ядете фасул по-често
В галерията горе вижте 5 важни причини, поради които бобът задължително трябва да присъства в менюто ви.
pageБорба против рака
Фасулът е богат на антиоксиданти, които са отлични съюзници в борбата с рака....
Пет причини да пиете чай Ройбос всеки ден
Ето пет причини, заради които си заслужава да пиете Ройбос всеки ден:
1....
Пет причини за почерняване на ноктите на краката
Много бегачи са запознати с потъмняването или почерняването на ноктите на краката. Обикновено то включва синини, мехури или кървене под нокътя в резултат от повтаряща се травма, причинена от удрянето на пръста в обувката...