Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пелмени с любов от Любов
Рецептата е за оригинални руски пелмени, споделена от моята баба Любов, кръстих ги така в нейна памет!
Замесвам меко тесто и го оставяме 10-тина минутки да се отпусне....
Шоколадова любовАко желаете изцяло шоколадов сладкиш, можете да сложите 1 с.л. какао в сместа за глазурата....
13
Торта Любов
Изсипва се върху бисквитената основа и се поставя в хладилника да стегне за около час....
Пийте боровинков сок да поумнеете
Още повече, че боровинките предпазват също и от сърдечни заболявания, болестта на Алцхаймер, рак и диабет.
В България се срещат 4 вида боровинки: червена, черна, синя и кавказка....
Раждайте деца, за да поумнеетеИзводът, скъпи читателки, е, че ако искате да се усъвършенствате и да ставате все по-умни и по-умни, просто раждайте повече деца!...
3
Торта с любовМоже да се украси с горски плодове, шоколадови или шарени пръчици, ядки, кокосови стърготини....
6
Коктейл Перфектната Любов
Изчакваме добре да се охлади този готов микс.
Пресипваме коктейла в охладена, висока и тънка чаша, допълвайки я с още лед.
Нашият коктейл Перфектната Любов е готов и чака да бъде изпит....
Торта с любовМоже да се украси с горски плодове, шоколадови или шарени пръчици, ядки, кокосови стърготини....
6
Вкусен постен ориз с повече зеленчуци
Щом е готов, поръсете вкусения постен ориз с повече зеленчуци с магданоз....
Торта Обяснение в любов
Сметаната разбивате, като добавите захарта и ванилията, биете до получаване на гъст крем. Отделяте малко от нея и оцветявате със съвсем малко боя за загатване на лилавия цвят.
Редите от бишкотите, леко сиропирате с кафето...
Торта Опиянени от любов
Блатът се охлажда и се разрязва на две, за да се получат 2 блата.
Кремът се приготвя, като смесите половината мляко с уискито и захарта....
Десерт любов за двамата
Почиствате внимателно черешите от костилките.
На мястото на костилката поставяте лешник.
Нареждате в чиния и върху всяка череша шприцовайте една сметанова розичка....
Раждайте деца, ако искате да поумнеете
Ако искате да поумнеете, раждайте деца! Вече е неоспорим факт, че бременноста и майчинството влияят положително на развитието на умствените способности на жената....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове:
Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Двойките, използващи повече емотиконки, правят повече секс
Обвързаните партньори, които използват много емотиконки, докато си пишат, правят повече секс от хората, чиито чатове в социалната мрежа са по-сухи, сочи ново проучване....
Крок Мосю - любов от първата хапкаБележка: Това са изключително вкусни френски сандвичи, които си заслужава да опитате. Хлябът, който ползвате, е добре да е бял, в случая аз не ям бял хляб и го замених с пълнозърнест....
2
Добър апетит - не правете повече тази грешка!
Bon appetit, казват те, е грешка и допълват: Не я правете повече!
Гастрономическата репутация на Франция отдавна е прехвърлила границите на страната. Същото се отнася и за израза Bon appetit....